Gyakori Kérdések

Mennyibe kerül a szállítás?

Szállítási költség nálunk nincs!
INGYEN házhoz szállítjuk a rendelésed akkor is ha csak egy terméket rendelsz és akkor is, ha többet.

Hogyan tudom felhasználni a Kupon Kódomat?

Tedd a kosárba a kívánt terméke(ke)t és a Kosár oldalon a termékek fölött, illetve a következő oldalon, a szállítási címed megadásakor is megjelenik a “Kupon Kód” rész jobb felül egy kis olló ikonnal, ahová be tudod írni a kódot és a rendszer azonnal jóváírja a kedvezményt számodra. Ha mobileszközről rendelsz és netán nem látod ezt az ikont, akkor fordítsd el a képernyőt, hogy szélesebb legyen az oldal kinézete:

Feromon X Kuponkód

A csomagolásból kiderül, hogy mit tartalmaz?

Nem! A rendelésedet diszkréten kezeljük! A csomagolásból nem derül ki, hogy mi található benne!

Mik azok a Feromonok?

A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer részei, melyek speciális vegyi anyagok és hatással vannak a viselkedésre, mint például az érzelmek, hangulat, szexuális vágy, stb.

Hogyan érzékeljük a Feromonokat?

Az orrban kb. 3 centiméterre van egy Vomeronasal Organ (VNO) nevű szerv, ami felfogja és a jeleket az agyba – Hypotalamusz – agyalapi mirigy – továbbítja.

Van-e olyan tudományos bizonyíték, mely alátámasztja, hogy az ember képes kommunikálni a feromonokkal és, ami a legfontosabb van-e bizonyíték arra, hogy az ember szexuális viselkedését is befolyásolná?

Igen! A részletes tanulmányokat és kísérleteket a feromon parfümök adatlapján találod

Ha az emberek is termelnek saját Feromonokat, akkor miért van szükségünk plusz adagra?

Sajnos az evolúció, az öltözködés és a tisztálkodás során ezeket a természetes feromonjainkat nagyban elnyomjuk! A testünk 80%-át manapság már ruha fedi és naponta akár többször is fürdünk. Ezért van szükség az ultra erős Feromon X Parfümre, hogy bárhol, bármikor tudj csábítani.

Mit várhatok az Feromon X Parfümtől?

Feromon X Parfüm egy speciálisan előállított illatanyagot is tartalmazó, erősen koncentrált, pontos Szex Feromon keveréket tartalmazó parfüm, melynek célja, hogy jobban vonzd magadhoz a másik nemet!

Az Feromon X Parfüm használata során az alábbi változásokat tapasztalhatod:

– Több pillantás és szemezés, minden korosztály számára
– Még több flört és érintkezés
– Könnyebb ismerkedés
– Több kezdeményezés
– Lazító és feszültségoldó hatású
– Jobban érzik mások magukat a társaságodban
– Több randi lehetőség
– Fokozott szexuális vágy kiváltása
– Fellendíti az aktuális kapcsolatod
– Nagyobb tisztelet és figyelem irántad

Meddig tart a feromon parfüm hatása?

8-12 óra

Meddig érezhető az illat?

Nagyon tartós mivel PARFÜM (P) és nem EDT (Eau de Toilette), így minimum 24 órán keresztül.

Mindegyik parfüm ugyan olyan mértékben tartalmaz feromont?

Igen, csak az illatuk különböző, hogy a hozzád legközelebb álló illatot viselhesd.

Mindegyik itt kapható férfi parfüm tartalmaz Androstenone feromont?

Igen.

Mindegyik itt kapható női parfüm tartalmaz Androstenol feromont?

Igen.

DM-ben kapható feromon parfüm?

Sajnos nem. Feromon parfüm nem kapható DM üzletekben csak itt, online lehet rendelni.

Rossmann üzletekben kapható feromonos parfüm?

Sajnos nem. A Rossmann-ban nem kapható feromonos parfüm. Csak itt tudsz rendelni online, házhoz szállítással.

Hogyan használjam a Feromon X Parfümöt?

A pulzus pontokra fújd a Feromon X Parfümöt oda, ahol vékonyabb és melegebb a bőr. Ilyen például a csuklód vagy a füled mögött a nyakad. A ruhádra is fújhatsz, nem hagy nyomot.

Milyen körülmények között fejti ki a legjobb hatását a Feromon X Parfüm?

A Szex Feromonok általában akkor működnek a leghatékonyabban, ha a másik fél minél közelebb van hozzád. Ne várd el, hogy a bevásárlóközpont másik végéről ‘kiszagoljon’ a kiszemelted. Néha túlzsúfolt helyen az alkohol, a pattogatott kukorica és az erős élelmiszerek illatai tompíthatják a feromonok hatását, mert ilyenkor az emberek orra túlterhelt lehet.

A Feromon X Parfüm olyan helyiségbena a leghatékonyabb, ahol kevés ember van, mint például a könyvtárak, főiskolai tantermek, magán vacsora, fülkék és így tovább. Viszont nézzünk szembe a tényekkel; ahol sok ember van, ott tudod a legnagyobb hatékonysággal bevetni a Feromon X Parfümöt, így megelőlegezzük a bizalmat és elárulunk Neked máris egy bevált titkos módszert:

Ne feledd, a legjobb módja annak, hogy érezzék a Feromon Parfümöt, ha megállsz! Mi a legjobb módja egy hangos helyen, hogy bárkit elcsábíts a Feromon Parfümmel? Ha mondasz valamit az illetőnek, Ő odahajol hozzád és megkérdezi, hogy mit mondtál. Mivel már tudod, hogy a nyakadra, a füled mögé kell fújni a parfümöt és azt is, hogy a szórakozóhelyeken általában nagy a tömeg és hangos a zene, így használd ki a lehetőséget, hogy az emberek közelebb kerülhessenek hozzád.

Hol tudom beszerezni a Feromon X Parfümöt?

Csakis honlapunkon, felül a ” Feromon Parfüm ” menüpontra kattintva!

Mi a garancia rá, hogy beválik?

A több ezer törzsvásárlónk, a rengeteg tanulmány és bizonyított kísérlet, amit a neten is bárhol elérhetsz! De ne feledkezzünk meg a számtalan visszajelzésről sem, amit az elégedett vásárlóinktól kapunk nap mint nap. Ide kattintva tudod őket elolvasni és beküldeni nekük a saját sikersztoridat 🙂

Mikor kapom meg a parfümöt?

Igyekszünk azonnal feldolgozni a rendelésed és még aznap átadni a futárnak, hogy másnap el tudja vinni Neked. Általában 1 munkanapot vesz igénybe a szállítás a 12 óráig leadott rendeléseknél, hiszen mindig van raktáron a termékekből. (pl.: hétfőn rendelsz 12 óra előtt, akkor kedden érkezik hozzád a csomag. Ha pénteken rendelsz, akkor pedig hétfőn. Hétvégén nincs szállítás!) A futárszolgálat a szállítási napon 8-17 óra közötti intervallumban szállítja le a csomagot neked. Pontos szállítási időpontot sajnos nem tudsz nekik megadni.

Hogyan kapom meg a parfümöt?

Futárszolgálat szállítja ki a terméket Neked a megadott címre.

Külföldről is tudok rendelni

Erről az oldalról csak magyarországi címre tudsz rendelni. Ha külföldi címre szeretnél rendelni, akkor írj nekünk egy levelet és egyeztetünk.

Mikor és kinek kell fizetni?

Kényelmesen és biztonságosan a futárnak kell fizetned az átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával, amelyik számodra szimpatikus.

Mi történik akkor, ha nem vagyok otthon, amikor a futár hozza a parfümöt?

Mivel a rendeléskor megadtad a telefonszámod, így azon fog értesíteni. Következő nap is megpróbálja Neked kiszállítani, és ha ekkor sem sikerül, akkor harmadik alkalommal is az első szállítástól számított egy hét múlva.

Más is átveheti helyettem a csomagot?

Igen! Mindenki, aki a kért címen tartózkodik átveheti helyetted a csomagot, ezért nem gond, ha a szállítás pillanatában nem tudsz a megadott címen lenni, de van más, aki át tudja venni helyetted.

Mennyi idő amire megkapom a Feromon X Parfümöt?

Raktáron lévő tételeket 1 munkanap alatt kézbesítünk. Ritka esetben, ha a megrendelt áru véletlen nincs raktáron, akkor a szállítási határidő a gyártó szállítási határidejétől függ, de ez sem vészes, általában 2-3 nap maximum.

Mi az az eBook?

Egy könyv elektronimus formában (PDF)

Én is eBook-ot kapok a Feromon X Parfüm mellé?

Igen.

Miért eBook és nem nyomtatott könyv?

Ennek két oka is van; nem szeretnénk a nyomtatás költségét Rád terhelni és ezáltal növelni a feromon parfümök árát, illetve odafigyelünk a környezetünkre és védjük azt!

Hogyan kapom meg az ajándék eBook-ot?

Az ebook-ot egy külön emailben küldjük el Neked. Mivel nem nyomtatott formában van, így a parfüm mellé nem tudjuk becsomagolni.

Mikor kapom meg az ajándék eBook-ot?

A rendelésed átvételétől számított 2 héten belül!

Miért olyan sok idő múlva?

Mivel az ajándék eBook azoknak a vásárlóinknak szól, akik rendelnek feromon parfümöt, így csak azoknak tudjuk odaadni, akik valóban át is vették a csomagot. A futárszolgálat és a FeromonX.hu rendszere között 7 és 14 nap között frissülnek az adatok. Amikor ez megtörténik, a rendszer automatikusan küldi az ebook-ot.

Nem találod, amit keresel?
ÍRJ NEKÜNK, de előtte...

MIKOR ÉRKEZIK A CSOMAGOM? ha netán a korábban leadott rendelésed szállítási időpontjáról érdeklődnél, akkor kattints ide és nézd meg hol a csomagod.