Akció!

Giorgio Armani – Aqua Di Gio* illatú feromon parfüm férfi (134)

Ha ezt az illatot választod, akkor igazi nyári hódításban lehet részed. Ez a feromon parfüm az egzotikus tengerpartokra repíti viselőjét, ezzel együtt fülledt nyári szerelemre csábítja. Ez az érzéki illat azoknak a férfiaknak lett kifejlesztve, akik mindig megkapják, amit akarnak. A jázmin, mandarin, bergamott, neroli, sarkantyúvirág, cédrusfa, valamint a pacsuli és fehér ámbra egyvelegének köszönhetően, amikor ezt parfümöt használod az extra Androstenone feromon tartalmának köszönhetően ellenállhatatlanná válsz a Nők körében. Csábítsd el könnyebben és ejtsd rabul a Nők szívét a Giorgio Armani – Aqua Di Gio Feromon parfümmel!

…”Az én véleményem így egy hét leforgása alatt, hogy valóban borzasztóan tartós dolog. A párom megjegyezte hogy hmm de finom illatom van de azért nem láncolt ki az ágyunkhoz. 🙂 Helyette kikötöztem én őt és minden szuper volt. A parfüm szuper egyébként és meg vagyok elégedve :)”… S. Zoltán

Ez a feromonos férfi parfüm:

 • EXTRA TARTÓS ILLATÚ
 • Legmagasabb töménységű illóolaj tartalommal
 • Citrusos illatcsaládba tartozik
 • 50 ml Parfum (P)
 • INGYEN szállítás
 • Akár 1 munkanap gyorsfutárral
  + Ajándékba jár hozzá egy Használati Utasítás Nőkhöz eBook

Original price was: 15 990Ft.Current price is: 12 990Ft. + INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK 🚚

Szeretnéd, ha több sikered lenne a nőknél?

Jó hírünk van! Itt a megoldás! Feromon X Parfüm, hogy bármelyik nőt megkapd! A Parfüm nagy koncentrációban tartalmaz Szex Feromonokat, ami által a nők nem tudnak majd Neked ellenállni!

Egyszerű. Működik! 100%-os GARANCIA!

Itt van egy tudományosan bizonyított tény, amit az emberek többsége nem is tud! A nő válassza meg a partnerét és nem fordítva. A nők egy bizonyos belső érzelem után választják ki a partnereiket és nem a pénz, a jó duma vagy esetleg a sárm miatt! Mindannyian látunk nap mint nap nem épp Adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel! Ilyenkor elbotránkozunk, hogy neki miért sikerül, ha nekünk nem!?

Bemutatunk egy Forradalmian új Parfümöt, ami gyökeresen megváltoztatja az életed!

Hosszú évek tesztelése után már számodra is elérhető a titok. A titok, mely a nők tudatalatti szexuális érdeklődéséről szól. Ha szeretnéd, hogy megváltozzon az életed és a nők megnézzenek, flörtöljenek, beszélgetésbe elegyedjenek veled és szeretnéd, ha fellendülne a társadalmi életed, akkor olvasd tovább.

Mit várhatsz a Feromon X Parfümtől?

Férfi Feromon Parfüm Hatása

“Még soha nem volt ilyen sikerem a nőknél! Gondolkodás nélkül vettem egy üveg Feromon X Parfümöt, hisz egy próbát megért és nem bántam meg! Ez a parfüm megváltoztatta az életem! Az első alkalommal viseltem mikor a kedvenc szórakozóhelyemen azzal az indokkal közeledtek felém a nők, hogy jó az illatom. Az nap éjjel 2 telefonszámot is kaptam. Jelenleg ebből az egyik már a barátnőm! Köszönöm a lehetőséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!” – Zoltán

Feromonos Parfüm Férfiaknak Önbizalom és kevesebb visszautasítás

Feromon Tartalmú Parfüm, ami valóban hatásos! A Feromon X Parfüm pontosan ötvözi és tartalmazza a megfelelő, ultra erős Szex Feromonokat és az ellenállhatatlan férfias illatokat! Ez nem csak biztosított, hanem 100%-ban GARANTÁLT! Képzeld el! Több nő néz a szemedbe, többen mosolyognak rád, többen flörtölnek Veled és a Nők igazán jól érzik magukat a társaságodban. Maga az érzés nagyon pozitív, hirtelen nagyobb lesz az önbizalmad és sikeresebb leszel a nőknél, szeretnek majd beszélgetni veled és az életed egyre izgalmasabbá válik! Ugye milyen jó lenne?

“Én nem vagyok híve ezeknek az izéknek, de brahiból vettem egy Feromon X Parfümöt. Azelőtt a nők egytől egyig ott hagytak a hülye dumám miatt, de a Feromon Parfüm használata óta kedvelik a társaságom.” – Attila

Még soha nem írtam véleményt semmiről, amit a netem vásároltam, de úgy érzem meg kell osztanom mindenkivel, hogy a Feromon X Parfüm hogyan segített a mindennapjaimon! Az első használat után már volt is néhány randim. Nem vagyok gazdak és Ricky Martin testalkatom sincs. A barátaim kérdezték, hogyan csinálom, de nekik is csak annyit tudtam mondani; rendeljetek Feromon X Parfümöt.” – K. Sándor

Figylej! A férfiak többsége 10-20.000Ft-ért vásárol magának parfümöt a drogériákban, és azt gondolják, hogy a drága parfüm elég, hogy a nőket levegyék a lábukról. Lehet, hogy a Nők azt mondják, hogy jó az illatod, de Neked beválik a méregdrága parfüm, amikor egy nőt szeretnél elcsábítani? Szerintünk sem! Ezt Mi is észrevettük, így éltünk a lehetőséggel és gondoltunk Rád, aki drága parfümöket használ, így miért ne mutathatnánk Neked valami különlegeset, amivel a Nőket valóban leveheted a lábukróll. Miért ne lehetne a kedvenc parfümödet Szex Feromonnal bővíteni, hogy könnyedén elérd a célod?! Jó hírünk van, lehet! El is hoztuk Neked!

Ez hogyan lehetséges?

A FeromonX.hu -n a Parfümök egy nagyon hatásos keveréket, 7 különböző Szex Feromont tartalmaznak, amitől a Nők garantáltan beindulnak! Mik azok a feromonok? – kérdezed most biztos magadtól; a Feromonok mindenütt ott vannak a levegőben, melyet egy speciális érzékszervünkkel a VNO-val érzékelünk és hatással van a magatartásunkra. A magatartási válasz lehet bármiféle érzelem kiváltója, a Feromon X Parfüm esetében ez a fokozott VÁGY és a SZEXUALITÁS!

A tudósok a mai napig rengeteg feromon típust ismernek meg évről évre. A legismertebb 7 Szex Feromon megtalálható a termékeinkben! Ezek pontos leírását Te is elolvashatod Nálunk!

“Én biológiát tanítok egy gimnáziumban és el kell mondanom, hogy elég szkeptikus voltam. Sok szép dolgot olvastam már azelőtt is ezen az oldalon, de nem rendeltem. Majd láttam az ismerőem közt, hogy néhányan miként alkalmazzák ezt a szert a könnyedebb radiszerzés végett. Újra meglátogattam az oldalt és rendeltem egy üveggel a Feromon X Parfümből. Azóta már Én is másképp állok a dolgokhoz. Nekem is van sikerélményem! Függetlenül attól, hogy még mindig nem értem, hogy mi köze van a szagló receptoroknak ill. a VNO-nak a feromonhoz, de nem is érdekel! Egy dolog biztos; ez a Feromon X Parfüm működik. Bárhol járok a nők beszélgetnek és flörtölnek velem. Nekem nem kell több bizonyíték!” – László

Na ezt figyeld! Ellenőrzött kisérletek mellett bebizonyosodott, hogy a Szex Feromon Tartalmú Parfümöt használó férfiak 74%-al több flörtöt, csókot és szexuális érintkezést éltek meg a normál – drogériában kapható – méregdrága parfümöt használó férfiakkal szemben. A közelmúltban egy ismert génről a V1RL1 -ről is felfedezték, hogy receptorainak köze van a Feromonhoz.

Felmérés 100 férfinél a Feromon X Parfüm viselésekor

Feromon Parfüm kísérlet bizonyíték felmérés

Idén is a Feromon X Parfüm a legjobb!

Még mindig a Feromon X Parfüm a leghatékonyabb termék a nők elcsábításához, mely sikerét az Ultra Erős Szex Feromon koncentrációjának köszönheti. Kételyeid vannak? ..akkor nézd meg az alábbi ingyenes útmutatónkat.
Feromon Parfüm összehasonlítás legjobb férfi feromonos

És ha mindez nem elég neked..

Rendelj most Feromon X Parfümöt és INGYEN a Tiéd lehet egy Használati Utasítás a Nőkhöz c. eBook!

Használati utasítás Nőkhöz eBook könyvMinden lehetőség, amit a Feromon X Parfüm teremt számodra megtalálható a könyvben és gyakorlati tanácsokkal lát el, hogy a hatás GARANTÁLT legyen és a siker ne maradjon el. A Használati Utasítás Nőkhöz Programot azért hoztuk létre, hogy segítsünk leküzdeni az első 3 másodpercnyi szorongást, mikor egy nő közeledik hozzád, vagy épp Te szeretnél közeledni hozzá. A könyvből megtudhatod, hogyan kell sikeresen közeledni a nőkhöz és ami a legfontosabb, azt is megmutatjuk neked, hogyan NE közeledj hozzájuk.Gyakorlati tanácsokból megtudhatod, hogyan nyerd el egy nő érdeklődését és a Feromon X Parfümmel együtt hogyan vesd be hatásosan a vonzerőd a cél érdekében. Tudjuk, hogy ez nem könnyű feladat, de amint elolvasod a könyvet Te is látni fogod, hogy egyszerű, megvalósítható praktitkákról van szó, ami gyökeresen megváltoztatja majd az életed! De ehhez cselekednek kell!

Rendelj most Feromon X Parfümöt és INGYEN a Tiéd lehet a titok ‘kulcsa’!

Szép és jó, de hol van az apró betűs rész?

Sehol! Nincs apró betű! Nincs ámítás! Csak a puszta valóság! A Feromon X Parfüm a Használati Utasítás Nőkhöz c. Programmal GARANTÁLTAN működik! E kettő együttes eredménye, hogy növeli a szexuális vonzerőd a Nők szemében! Garancia erre a több ezer visszatérő, elégedett törzsvásárlónk! ..no meg persze a rengeteg sikertörténet, amit nap mint nap kapunk és már Te is olvashattál párat belőlük! Nincs veszteni valód!

“Már megpróbáltam mindent, amint csak lehetett annak érdekében, hogy sikerem legyen a nőknél, de sokáig ez csak álom volt. Amióta a neten rábukkantam a Feromon X Parfümre, azóta már minden más. A lányok szeretnek a társaságomban lenni. Sőt, sokszor a barátnők egymásra is féltékenyek! Én biztos, hogy törzsvásárló leszek! – Dani

“Szeretem a zenét és a szép nőket is! Talán ezért is lettem DJ. A munkám során tonna számra látok gyönyörű nőket, de nemigen figyeltek rám. Amióta a Feromon X Parfümöt használom, azóta beteszek egy mixet, s hagyom, hogy menjen a zene magától és inkább táncolok a nőkkel! A főiskolás éveimnél is több nővel ismerkedtem meg a parfüm használata óta!” – Viktor

Tehát, ha belefáradtál a sok elutasításba és sikertelen próbálkozásokba, akkor itt a lehetőség, hogy változtass ezen!

Szüntesd meg a frusztrációd és vezesd a Nőket az orruknál fogva! Már most elkezdheted ünnepelni az új életed, hisz a Feromon X Parfüm segítsévével gyökeresen meg fog változni, ahogy a Nők közelednek majd hozzád! Ne csak ülj a gép előtt és olvasd a sorokat, ne csak bámuld a gyönyörű nőket és mondogasd, hogy neked soha sem lesz ilyen nőd! Ne csak irigykedj a barátaidra, hogy nekik összejött, neked meg nem! ..cselekedj!

Rendeld meg most Feromon X Parfümöt és változtass az életeden!

Legolcsóbb leghatásosabb férfi feromon parfüm

UI: Emlékezz vissza! Mennyi lehetőséget mulasztottál már el eddig! Hány izgalmas kapcsolatod lehetett volna már ezidáig? Mennyi fantasztikus szexuális élményen lehetnél már túl? Ne csak siránkozz! Vess véget az unalmas éjszakáknak és élj a lehetőséggel! 100% HATÁS GARANTÁLVA! Rendelj most!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Észrevetted már, hogy vannak bizonyos férfiak, akik ”csettintenek” egyet és az összes nő a lábuk előtt hever? Észrevetted már, hogy bizonyos férfiak a nők középpontjában vannak? Előfordult már, hogy nem viseltél semmilyen parfümöt és a nők mégis azt mondták, hogy jó az illatod? Tudtad, hogy azok a nők, akik egy irodában dolgoznak, a menstruációs ciklusuk az esetek többségében összehangolódik? Valami van a levegőben, mert mindegyik helyzetben valami közös! Valami az orrunknál fogva vezet minket! Ez a valami kimondatlan és erős vegyi nyelven kommunikál felénk, az ember szinte észre sem veszi és mégis ösztönösen hat a viselkedésére. Ez a nyelv a Feromon!

A Feromon X Parfüm megadja Neked azt a pluszt, hogy azonnal a Szex nyelvén tudj kommunikálni!

A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer alapjai, amiről nem beszélünk, de mégis köztünk van! A feromonok olyan vegyi anyagok, melyek hétköznapi viselkedésekre ösztönöznek bennünket, mint például az érzelem, a hangulat, a vágy és nem utolsó sorban a szexuális vonzódás. Nem látod őket, nincs szaguk vagy ízük! A feromonokat nem a szemünkkel, nem a nyelvünkkel és nem is az orrunkkal érzékeljük.

De akkor mivel? Kérdezed most jogosan. Az ember orr az orrban ”funkcióval” van ”felszerelve”. Az orrunkban helyezkedik el egy másik szerv; a VNO. Ezt a lenti képen szemléltetjük is Neked.

FM - VNO - FEROMON

Hányszor láttál már nem épp adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel a karjukon? Ugye mindig megkérdezed magadtól, hogy neki hogyan sikerülhetett, amíg Neked nem? A nők nem a sárm és a nagy duma alapján döntik el, hogy kivel bújnak ágyba, hanem vonzódás alapján döntenek. Ösztönösen reagálnak a feromonokra és ezután hozzák meg döntésüket. Akár már az első 3 másodpercben eldőlhet, hogy a nő ágyba bújik-e majd Veled, avagy sem!

Ebben segít a FEROMON X PARFÜM!

Vannak számtalan tanulmányok a feromon hatásairól az emberekre nézve és talán még több ellenőrzött kísérlet is ennek alátámasztására. De hogy csak egyet említsünk; azok a férfiak, akik feromon parfümöt használtak átlagban 7 nővel szeretkeztek többel az adott hónapban, mint azok, akik csak sima parfümöt használtak. Azt is megfigyelték, hogy azok a férfiak, akik használták a feromon parfümöt több pillantást, flörtöt és érintést kaptak, mint társaik. Észrevették, hogy a Szex Feromonok erős vágyat váltanak ki a nőkből a szexuális érintkezésre. Tudományos felfedezések bizonyítják, hogy a V1RL1 génben, ami a szexualitásért felelős nagy szerepet játszik a feromon.

SZEX FEROMON X PARFÜM

Szexuálisan fogékonyak a nők! ..de hogyan?

Nekünk is vannak saját feromonjaink, de ezek az evolúció, az öltözködés és tisztálkodás során már-már alig érzékelhetőek. De hát, hogyan is lennének érzékelhetőek, ha testünk 80%-át ruha fedi és mindenféle szappannal és samponnal elnyomjuk ezeket a természetes vegyi anyagokat. Ez most nem azt jelenti, hogy ezek után ne tisztálkodjuk, vagy netán járjunk meztelenül. Nem. Ahogy a világ fejlődik, úgy a csábítás tudománya is egyre fejlettebbé válik!

Éppen ezért hoztuk el Neked a Feromon X Parfümöt, ami ultra erős Szex Feromont tartalmaz, hogy bármikor tudj csábítani, amikor csak szeretnél!

A Feromon X Parfüm pontosan tartalmazza azt az ultra erős arányt, amire szükséged lehet, hogy elcsábítsd a nőket! Amint a nők közelébe mész, úgy fognak Rád tekinteni, mint a domináns alfa hímre, akit azonnal meg kell kapniuk. Azonnali kémiai vonzódás alakul ki a nőkben irántad!

A még tökéletesebb hatás érdekében a Feromon X Parfümök több féle illatban is kaphatóak, hogy az egyéniségednek megfelelően tudj csábítani. Hamar észreveszed majd, hogy több pillantást, bókot, flörtöt és telefonszámot kapsz majd a Feromon X Parfüm használata során. A nők nem tudnak majd ellenállni Neked! Jól érzik majd magukat a társaságodban és nem akarnak majd elengedni. Azonnal felkelted a nők érdeklődését és ezt Te is észreveszed majd!

Vezesd a Nőket az orruknál fogva az ultra erős Feromon X Parfümmel! Rendelj Most!

A Feromon X Parfüm tartalmazza a pontos, ultra erős Szex Feromon arányt, biztosítva, hogy a nők ne tudjanak Neked ellenállni! A Feromon X Parfüm használata során Te leszel a nők számára a domináns alfa hím, akit ez idáig kerestek. Az alfa hímet a nők védelme és az erős szaporodási gének jellemzik. BIOLÓGIAILAG a nők ellenállhatatlannak fognak érezni.

A Feromon X Parfümök a nők számára izgató illatanyagot is tartalmaznak, így a nők nem jönnek rá, hogy feromont is használsz. Titokzatosnak és izgatónak éreznek majd, közben komolyan felkelted az érdeklődésüket. Még több pillantás, mosoly, flört és végezetül még több közeledés, beszélgetés a nők felől. A Nők nem tudnak majd ellenállni Neked és szexuálisan vonzónak találnak majd a Feromon X Parfüm haszálata során, ezáltal több randit is tudsz szerezni könnyedén, mert a nők találkozni akarnak a későbbiekben is Veled. A Feromon X Parfüm nem csak nyílt ajtó abban a pillanatban az ismerkedésre, hanem kémia és a szexuális vonzalmat is teremt irántad a nő számára!

Szex Feromonok

AndrosteNONE FeromonAndrosteNONE Dominancia. Szexuális vágy. Tisztelet.

Ezek mind jellemzőek az Androstenone -ra, más néven ”férfi” Feromon -ra, mely azt sugallja a női nemnek, hogy viselője az alfa hím. Androstenone felelős azért, hogy a nők úgy érezzék az adott férfi a domináns jellem, így a férfi közelében lévő nők ellenállhatatlannak érzik, így hamarabb közelednek a férfihez. Az Androstenone erős Szex Feromon, ezáltal felkelti a nőkben a szexuális vágyat a férfi iránt. Mivel az Androstenone az alfa hím érzetét kelti a nőkben, így nagyobb tiszteletnek és figyelemnek örvendhet a parfüm használója. Következésképpen az emberek jobban bánnak a viselőjével, több méltóság és udvariasság figyelhető meg, mint egyébként.

AndrosteNOL FeromonAndrosteNOL Rendben. Már felkeltetted a nők érdeklődését, de most mi van?

A nők is, úgy mint a férfiak idegesek, amikor közeledniük kell a másik nemhez. Még egy egyszerű ”Szia”-t is a nők nagyon nehezen kezdeményeznek az alfa hím érzet miatt, így szükség van egy ”jégtörő” megoldásra, hogy a nő ne csak érezze, hogy a Feromon viselője az alfa hím a számára, hanem közeledni is merjen hozzá. Itt kap nagy szerepet az Androstenol, amely mind az alfa- és béta-izomerek, képességét magában foglalja, ezáltal a férfi barátságosabbnak és megközelíthetőbbnek tűnik. Az Androstenol lehetővé teszi a beszélgetést és azt az érzetet kelti, hogy a férfi gondoskodó, s romantikus a nő számára. Ezek az érzések általában hosszú időt vesznek igénybe két ember között, az Androstenol megkönnyíti a folyamatot. Ha jobban megfigyeljük, akkor észrevehetjük, hogy ez növeli a szexuális vonzerőt. Az Androstenol a fiatalságot, a vitalitást érzékelteti és nem utolsó sorban az egészséges szexuális vonzódásért felelős.

AndrosteRONE FeromonAndrosteRONE Mire jó?

Nők úgy vélekednek a férfiasság fogalmáról, hogy a férfiben legyen dominancia, a nő biztonságban érezze magát mellette, védelemet nyújtson számára és legyen magabiztos. Az Androsterone (hasonlóan az Androstenone-hoz egy erős pro-hormon; a 3-AD) azt sugallja a nőnek, hogy a fenti képességek birtokában van a férfi. Androsterone egy erős férfi feromon. Viselőjéről az együttműködés, az udvariasság és a nő iránti tisztelet érződik, melyet a nők nagy része keres. Az alfa-Androstenol feromonról azt is kimutatták, hogy felemelő hangulatba kerül a nő, így eltűnik a szorongás, ezáltal könnyebben közeledik a nő a férfihoz! A beszélgetés során percről percre egyre nagyobb szexuális vonzalmat érez a nő a férfi iránt. Az Androsterone elengedhetetlen szerepet játszik a többi feromonnal egy időben annak érdekében, hogy növelje a hatékonyságát a többi feromonnak.

AndrostaDIENONE FeromonAndrostaDIENONE Amikor a nyugodtság és az érzelmek kerülnek előtérbe, minden lehetséges.

Androstadienone úgy is ismert, mint a ”Szerelem Feromon”, mivel annak hatása a nők figyelmét, és a szociális aktivitást sugallja. Mint az Androsterone ez a feromon is ismert az emelkedő női hangulatról és mindenekelőtt csökkenti a nyugtalanságot és más negatív érzelmeket is. Azonban az új kísérletek az is kimutatták, hogy az Androstadienone hatására tovább nő a kényelem és a meghittség érzete a nő számára, amely elengedhetetlen a meghitt és intim pillanatokhoz.

Estratetraenol FeromonEstratetraenol Hatására a Nők jobban érzik magukat a társaságodban!

A nők nagyon jól reagálnak erre a feromonra! Az alfa hím érzet itt is tapasztalható. A nő úgy érzi ez az a férfi, akit mindenképp meg kell szereznie. Amikor társaságról van szó, akkor minden férfi szeretne a középpontban lenni és ez a hatalom az Estratetraenol! Az Androstadienone és az Estratetraenol feromonnal együtt a társaságodban a nők energikus és felemelő hangulatban érzik magukat, rögtön az az érzés ragadja meg őket, hogy abban a pillanatban bármi lehetséges!

AndrostaDIENOL FeromonAndrostaDIENOL Az időzített érzelem.

Fontos, hogy a nő figyelmét akár egész éjjel lekössük, így ilyenkor kap nagy szerepet az időzített Szex Feromon az Androstadienol. A cél, hogy a meghitt pillanatban is tökéletes összhangban legyetek, így amikor a többi feromon már megtette a hatását, a férfi és a nő a szexuális együttlét kellős közepén van már, az Androstadienol feromon a bőrre kerülve fejti ki hatását. Androstadienol felelős az egész estén át tartó hatás eléréséhez, ezáltal mindig készen állva a bevetésre. Androstadienol egyfajta erőteljes Szex Feromon, amit a férfiak bőre alakít át Androstadienolból Androstenol feromonná. Az este folyamán az Androstenol hatásai már kopnak le, így szükség van új Androstenol létrehozására és, hogy ne kelljen újra használni a parfümöt az Androstadienol elvégzi a munkát helyetted. Tehát, ha történetesen megtaláltad a lányt az este folyamán, akkor később sem kell aggódnod a hatás érdekében. Az éjjel nem ér véget az ismerkedéssel, az Androstadienol segít még az utolsó pillanatban is!

Már csak rajtad áll! Rendeld meg most a Feromon X Parfümöt és változtass az életeden!

Férfi Feromon Parfüm

A Feromonok beleillenek a kémiai érzékelés kategóriájába, ami hasonló a szaglás módjához. Azonban köztudott, hogy a feromonokat egy mellékes szaglószervi rendszer alapján fejlesztették ki. Az embereknél ez a rendszer a Vomeronasal rendszer. Ez a rendszer gödröcskéből áll. ami az orr alján helyezkedik el a VNO -nál, ahol a feromonok kimutathatóan speciális cellákban találhatók. Innen a neuronok jeleket küldenek a VNO gumóhoz, amely az agy egy olyan része, mely felelős az információ feldolgozásáért, továbbá ezen feromonok által kibocsátott jelek ösztönzik a válaszreakciót. A legtöbb feromon által kibocsátott jel a hypotalamusznál ér véget.

Hogyan használd a Feromon X Parfümöt?

1. Nyakadra és a füleid mögé fújd. Itt melegeb és vékonyabb a bőr. Jobban érezhető az illat. 2. A ruhádra, de csak mértékkel, mert nagyon erős, tartós az illata. Senki sem szereti, ha durva illatfelhőben úszol! 3. A csuklódra. Itt is melegebb és vékonyabb a bőr.

Ügyel rá, hogy ne ‘tocsogjon’ a parfüm és NE dörzsöld össze a csuklód, mert ‘eltörik’ és elpárolog az illat.

Giorgio Armani – Aqua Di Gio* illatú feromon parfüm férfi (134) termékről 24 értékelés

 1. Peti

  Olyan parfümöt kerestem ami felkelti a nők figyelmét ha csak a közelükben járok és megkönnyíti a társalgást. Megtaláltam 🙂

 2. Attila

  Ennek parfümnek egyszerűen nem tudnak a nők ellenállni. Eszméletlen a hatása. Sok parfümöm volt már, de csak ennél fogok maradni!

 3. Máté

  Nagyon megkedveltem az illatát, az eddigi visszajelzések alapján a környezetemben lévők is szeretik.

 4. Richie

  Teljesen beindul tőle a barátnőm 🙂

 5. József

  Jó az oldal, megbízható. A parfüm pedig tökéletes!!!

 6. Attila

  Legutóbb egy ismeretlen hölgy visszafordult és megállított, beszélgetni kezdett velem 😀

 7. Bence

  Folyamatosan egész nap érzem az illatot és több hölgynek is sikerült felkelteni az érdeklődését. Már a barátaim is innen veszik a parfümöket 🙂

 8. Gábor

  Nagyon örültem, mikor megérkezett, Kapásból ki is próbáltam csuklón. Finom volt. Tetszett, hogy tartós az illata, ahogy írták is, még este fürdésnél is éreztem. Mielőtt elindulok dolgozni, mindig befújom magam, de akkor is, ha csak a közeli nagy áruházba megyek, mert ki tudja… És valóban párszor észrevettem a hölgyek tekintetein, vagy kiolvasható belőle, hogy megérezték. És bizonyára tetszik is nekik. Nekem nagyon, és előszeretettel használom. Az e-book egy igazi bónusz volt ehhez. A parfümöt pedig dobozában fénytől védve tárolom, hogy sokáig jó legyen. Én nagyon szeretem. 5 csillag!

 9. Feri

  Már több ismerősömnek ajánlottam ezt az illatot, mert valós dolgot kaptam tőletek nem pedig átverést. Több barátom szerette volna kipróbálni a parfümöt és engedtem hogy befújják magukat vele és ők sem csalódtak. Sőőőt…

 10. Dominik

  A parfüm amit rendeltem nagyon jó illatú volt máskor innen fogok rendelni mert nagyon gyorsan ért ide nem drága szóval nagyon jó.

 11. Zsolt

  Korrekt ár és minőség! Többen megjegyezték, hogy milyen jó illatom van. Minden nőismerősömnek tetszett.

 12. László

  Teljes mértékben meg vagyok elégedve! Nagyszerű és hosszan tartó a hatása.

 13. Sándor

  Kellemesen csalódtam, mivel már rendeltem máshol parfümöt és nem volt tartós és drága is volt, valóban kellemes az illata és hatásos valamint tartós, egyszerűen beleivódik az emberbe az illat. Még nagyobb magabiztosságot kényszerít ki a használójából. Fantasztikus. Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm még egyszer!

 14. Attila

  Nagyon sokat segített és önbizalmat adott!!

 15. Gyuri

  Kiváló parfüm! Innentől kezdve mást nem is szeretnék használni csak ezt parfümöt és az összes fajtáját 🙂

 16. Sebastian

  A barátnőm észrevette, hogy új parfümöt használok, és erre egy mondatot mondott: miért nem vagyok pasi? Nekem is ilyen illatom lenne! 😀

 17. Gábor

  Ajánlottak titeket, nem bántam meg! Nagyon jó!

 18. Ati

  Az illat amit választottam és megkaptam tökéletes volt, sokan megjegyezték, hogy nagyon jó illatom van. A magabiztosságom is megnövekedett a dicséretektől. Így nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. 🙂

 19. Ferenc

  Nem csak a feleségemnek tetszik hanem a kolléganőim is megfordulnak utánam! 🙂

 20. Bence

  Eddig csak gagyi oldalakat találkoztam és semmi hasznot sem hozó szerekkel, de itt maguknál minden eleget tett számomra! 🙂

 21. Ricsi

  Szerintem ezt nem kell ragoznom ha kipróbálod és erzed az érzést. Felülmúlhatatlan! 🙂

 22. Árpi

  Amióta használom mindig megdicsérik az illatom, és ez nagy önbizalmat ad! Tulajdonképpen, pont ezt várom el tőle!

 23. Balázs

  A volt párom a mai napig emlegeti. Az első randin is a Ti terméketeket használtam. A mai napig ha találkozunk mindig elbizonytalanítom. 😉

 24. Miklós

  Korrekt gyors válaszokat kaptam a levelemre. A termék jó minőségben, csomagolásban érkezett. Más, sokkal jobb illat, mint a szokványos bolti parfümök!!! Nagyon el van találva!

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…