Akció!

Férfi Feromonos Illatminta csomag

Az illatminta csomag tartalma:
6 féle, egyenként 1ml űrtartalmú teszter, mindegyik férfi feromon parfüm illatából:

6 db papír tesztercsík, amire ráteheted a parfümöt
+ Ajándék TÖRZSVÁSÁRLÓI Kártya, mellyel még olcsóbban juthatsz hozzá a termékekhez
INGYEN SZÁLLÍTÁS, AKÁR MÁSNAPRA

Fontos tudnivalók:
– A minták egyenként 1ml űrtartalmúak
– A mintákban hígított (EDT) erősségű parfüm található, hogy ne keljen több, mint 40 percet várnod, mire a parfüm igazi illata megmutatkozik, tehát a Teszterek illata nem tartós. Ezzel szemben az 50ml-es parfümös üvegben (P) erősségű parfüm található, mely extra tartós és akár még másnap is érezhető rajtad, vagy a ruhádon.
– A teszterek nem tartalmaznak feromont, csupán az illatok bemutatását szolgálják.

Használata:
– A papír tesztercsíkokra írd fel az illatok számait, hogy tudd melyik csíkon melyik illat lesz. Óvatosan húzd le a teszter kupakját és a teszter tetejére (az üvegcse szájára), a kupak helyére szorítsd rá a papír tesztercsíkot, majd egy hirtelen mozdulattal fordítsd fejjel lefelé majd azonnal vissza. A csíkot tedd le, a teszter kupakját pedig tedd vissza. Ezt ismételd meg mindegyikkel és várj 10-15 percet, hogy előjöjjön a parfümök igazi illata. A tesztercsíkokat egymástól távol helyezd el, hogy ne vegyék át egymás illatát.

Mit ne csinálj / Mit rontanak el sokan

Ne vigyél fel a bőrödre parfümöt a teszterekből a kupakon található apró, fekete pálcikával, mert amikor visszateszed a kupakot, akkor a bőrödön lévő baktériumok megváltoztatják a parfümminta illatát és később más lesz az illata, amikor meg szeretnéd szagolni.  Mindig tesztercsíkot használj, vagy ha elfogyott, akkor egy összegyűrt papírzsebkendő is megfelelő. A csuklódra se tegyél parfümöt a teszterből, de ha mégsem tudod megállni, akkor legalább NE DÖRZSÖLD ÖSSZE A CSUKLÓD, mert olyankor “összetöröd” az illatot, a melegtől pedig elpárolog a lényeg.

Original price was: 5 990Ft.Current price is: 4 990Ft. + INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK 🚚

Férfi Feromonos Illatminta csomag termékről 4 értékelés

 1. András

  Tök jó illatok! A hugo boss tetszik a legjobban 🙂

 2. Jani

  Lehetne több illat…

 3. Laca

  Kösziiiiiiii! Így könnyebb volt választani 😀

 4. Bence

  A hugo boss tényleg nagyon jó!

Mondd el a véleményed