Feromon- Mint női vonzerő Témakör: Női Feromon infó

Hölgyeim!

Ahogy mondani szokás a történelem ismétli önmagát! Kleopátra idejében, a hölgyek nem a mű mellel és a kacsa szájjal hódítottak. Illatokkal, aromákkal és persze a feromon volt a női vonzerő.

Tények:

Életünkben fontos szerepet játszanak az illatok és az aromák. Orrunk segítségével megérezzük a csábítás illatát, mely közvetlen kapcsolatban áll a szerelem fellobbanásával. Tehát szaglásunknak köszönhetjük a szenvedélyes, szerelmes pillanatok nagy részét.

Történelmünkben számos példát felfedezhetünk az illatok erejéről és fontosságáról.
Kleopátra nagyon jól ismerte az illatok vonzerejét! Aranyhajójának vitorlája, melyen Marcus Antoniust várta, rózsaolajjal volt átitatva. A rózsa intenzív illatát a szél mérföldekre elvitte. Krónikák szerint a férfiak közt alig akadt, aki az egyiptomi királynőnek képes lett volna ellenállni.  A rózsa és az illata ekkor vált divattá és népszerűvé Rómában.

A női vonzerő:

Feromonok segítségével mi, emberek is bocsátunk ki félreérthetetlen illatjeleket, amelyeket célzott felhívástartalmuk ellenére sem észlelünk tudatosan, annál inkább tudatunk alatt. Tehát pontosan vesszük és dekódoljuk az üzeneteket, majd válaszolunk is azokra. Kísérletek tanúsága szerint hevesen.

Válaszd ki a hozzád illő FEROMONX feromonos parfümöt! INGYEN szállítással!

Erotikus jellegű, csábító anyagainkat kamaszkorunktól izzadságmirigyeink termelik! Különös intenzitással párolognak ki hónaljunkból és intim területeinkről. Eddig több mint 50-féle, szexuálisan izgató emberi feromont fedeztek fel. Közöttük található többek között a kopuline, mely a vagina váladékában észlelhető, és felébreszti a férfiak nemi vágyát.