Szerelem egy fújásra Témakör: Női Feromon infó

Szerelem első látásra:

Ha jártál már abban a cipőben, hogy egy szinte vadidegen férfit megkívántál, vagy szerelem volt első látásra, ne gondold, hogy veled van a baj. Valószínűleg ő is egy olyan példánya volt a férfi nemnek, akivel kicsit összejátszottak a hormonjaitok.

A világ fejlődik, de a természeten és az ösztönökön nem tudunk változtatni. A férfi vadász, a nő pedig préda. Tudat alatt mozdulunk egymás illatára.

Meg sem kell szólalnod!

Ha egy férfi megérzi a hozzád illő FEROMONX feromonos illatodat, az nála is épp úgy tudat alatt történik, mint nálad. Ő ilyenkor egy üzenetet közvetít feléd, miszerint akar téged. Megdöbbentő, de te – még mindig tudat alatt – ezt megérzed, sőt, válaszolsz is. A vonzalom tehát akkor alakul ki kettőtök között, ha már a hormonjaitok „kibeszélgették magukat.”
Az orrod és a hormonjaid sokkal gyorsabbak, mint az agyad. Mire tudatosul benned, hogy a férfinak, aki melletted áll jó illata van, addigra ez az üzenet már rég agyad legmélyebb zugában csücsül és arra vár, hogy mikor jössz rá, valóban préda vált belőled.

Mitől múlik el a vonzalom?

Ha kémiailag egymásra találtatok, egy idő után – persze ez egyénfüggő, hogy mennyi idő után – a vonzalom múlni kezd. Ennek okát kicsit a kávéhoz lehet hasonlítani. Minél több kávét iszol, annál kevésbé hat. Mivel a szervezeted megszokja egy idő után a kémiai változásokat, – akár csak a koffeint – amit addig soknak éreztél, az egy idő után természetes lesz. Ilyenkor jöhetnek a különböző ötletek, mivel is borítsátok fel megint egymás hormonháztartását.