Orr az orrban, avagy a libidó katalizátora hol található? Témakör: Férfi Feromon infó

A libidó katalizátora !:)

Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a libidó katalizátora az orrban található szaglószerven keresztül lobbantja lángra a szenvedélyt. Az eredeti FEROMONX feromon parfümök segítenek, hogy könnyebben ismerkedj a környezetben élőkkel, fel tudd hívni magadra az emberek figyelmét!

EZ AZONBAN TÉVEDÉS!

Az igazság az, hogy az orr-üregeink elválasztásánál, elöl, a bejáratnál található, aprócska, kimenet nélküli csövecske, amit Jacobson-szervnek neveztek el – rövidítése VNO – felelős mindezért. Ez az érzékszervünk tájékoztat bennünket az erotika ‘beindulásáról’, és nem illatokat, hanem feromonokat regisztrál.

Sokféle vizsgálat kimutatta már, hogy a VNO szolgál az androstenonok fogadására, és elengedhetetlenül szükséges bizonyos szexuális tevékenységek elsajátításához.
A feromonok stimulálják a VNO-t. A csalogató anyagok által kiváltott impulzusok az idegpályákon keresztül kerülnek a hipotalamuszhoz. Ha ide beérkeznek, szexuális aktivitásra ösztönöznek. Ez pedig cselekvésre ösztönzi az embereket. Tudat alatt vonzónak fognak találni, nem tudják megmagyarázni miért, csak a közeledben akarnak lenni, mert kellemes érzést tapasztalnak a társaságodban.

FIGYELEM!

A VNO bizonyos értelemben a feromonok érkeztetőpályája, és állandó kapcsolatban áll a külvilággal, ahonnan az üzeneteket fogadja. Funkcióját tekintve a VNO a ‘legszexisebb érzékszervünk’. Egyes újságok úgy adnak hírt róla, hogy:

“…orrunk a második legfontosabb erogén szervünk. Az érzéki ingerek fogadásakor a szaglószervünktől teljesen függetlenül működik.”

Több orvosi kutató foglalkozik a VNO kutatásával, tényekkel alátámasztva tudják igazolni, hogy létezik. Ez segít a párkeresésben és a vonzalom kialakulásában is.