4 Randi hiba-Hozd helyre! Témakör: Pasizási Tippek

4 Randi hiba amit ne kövess el!

Ha biztosra akarsz menni az első randin akkor mindig használd a hozzád illő feromonos FEROMON X illatot, hogy a legkisebb esélye se legyen meg, hogy a randi hiba miatt elromoljon!

1. Pontosság
5 perc késés még belefér, úgymond ennyit egy úrilánynak illik is késni. Azonban[sociallocker id=508] túl sokáig ne várattasd meg a srácot. Azt fogja hinni téged nem is érdekel a randi. Elbizonytalanodhat, hogy akarod e egyáltalán ezt az egészet?!

2. Nyugalom
Ne pörögd túl az első randit. Egy egészséges izgalom még jól jöhet, ám a túlzott idegeskedés nem vet rád jó fényt.  Ha számodra több görcsölést okoz a randevú, mint általában akkor nem jó helyen jársz.

3. Ruházat
Ne adj ki magadból már első alkalommal túl sokat. Öltözz fel egyszerűen de szexin, nem kell rögtön bevetned a legújabb szexi miniszoknyád, azt hagyd meg későbbre, ha megérdemli… Ne gondolja azt hogy túl könnyen kapható lány vagy. ne a külsőddel akarj hódítani először, előbb ismerjétek meg egymást.

4.  Színészkedés
Ne akard megjátszani magad és legfőképp ne próbáld meg az izgatottságodat a flegmaságoddal eltakarni. Ne légy vele indokolatlanul lekezelő vagy undok. Nem ettől leszel vonzó számára, csak azt fogja hinni, hogy egy rémes elviselhetetlen nőszemély vagy.[/sociallocker]