Hogyan legyek vonzó? Témakör: Csábítási Tippek

Az ozmológia- vagyis a szaglással foglalkozó tudományág- kimutatta, hogy a férfiak és a nők a feromonoknak köszönhetően gyakorolnak hatást az ellenkező nemre.  A feromonok, a szexuális izgalom és vonzalom felkeltését serkentő kémiai anyagok jelzik a szexuális vágyat, a szexuális készenlétet, a hormonszintet, a termékenységet és a legmélyebb érzelmeket.

A vonzalom erősítése:

Biztosan Te is érezted már, hogy nem tudtad megmagyarázni, hogy miért, de valakihez sokkal jobb volt hozzá bújni, míg egy másik személytől inkább távolságot tartottál.

A feromonokat elsősorban az orrunkon keresztül érzékeljük. Ezáltal az agyunk már el is dönti, hogy szimpatikusnak e találjuk a másik személyt vagy nem!

A férfiaknak csupán 10%- a bocsájt ki nagy mennyiségű androszteront, amelynek sokak szerint a férfiak a nemi vonzerejüket köszönhetik. (Sajnos a megnövekedett tisztálkodási igény és az állandó higiéniai előírások miatt folyamatosan úgymond lemossuk magunkról.)

Ezeknek a férfiaknak a megjelenésük, kinézetük általában nem olyan vonzó, nem tipikusan „lányok kedvencei”alkatok. Ennek ellenére mégis elérik, hogy a nők keressék a társaságukat és hosszútávú párkapcsolatokat tudnak kialakítani.

Az androszteron jelenlétét a FEROMONX feromon parfüm segítségével tudod becsempészni a mindennapjaidba!