A rózsaszín köd Témakör: Csajozási Tippek

Mire figyelj ha elkap a rózsaszín köd?

Milyen csodálatos is minden, amikor megismerkedsz egy bombázóval, találkozgattok, és a szerelem hajtásain el kezdenek nőni a pompás virágok. Egymásba feledkeztek, minden olyan rózsaszín és boldogságos – udvariasak a kérdések, és kedvesek a válaszok. Csakhogy…[sociallocker id=508]
A kapcsolat első pár hónapjában az idő és a tér megszűnik létezni. Mindazonáltal szeretnénk, hogy ha az újdonsült kapcsolatunk még nagyon sokáig tartana. A kezdetek kezdetén is ugyanúgy szükségünk van a bátorságunkra, valamint a türelmünkre, mint például 5 év múlva. Hűnek kell maradnunk önmagunkhoz, és a párunkat is el kell fogadnunk olyannak amilyen. Aki viszont hazugságban él, és hamis képet alakít ki magáról, annak nagy csalódás lesz a vége. De ezt elkerülhetjük.

Először is, alaposan meg kell, hogy ismerjétek egymást!
Úgy gondolod, hogy misem egyszerűbb ennél? Hiszen állandóan egymás nyakán lógtok. De olykor meg abból alakul ki vita, hogy hova menjetek a szabadidőtökben? Ne csak hallgasd, értsd is meg, amit mond a kedvesed. Ha például említette már, hogy utálja az operát, akkor ne tervezz úgy! Inkább csinálj olyan programot, ami mindkettőtöknek megfelel, és a jókedv garantáltan nem marad majd el.

Maradjanak meg a vágyaid!
A szerelem látható érzés. Mikor egy nő a feje búbjától egészen a lábujjáig bele van zúgva valakibe, az bizony látszik. Nem is kérdés, hogy ilyenkor a férfi az első, és az érzéseit mindennek alárendeli. Ne felejtsd el, hogy még szerelmes állapotban is megvannak az igényeid, és ezeknek jobb, ha már a kapcsolat elején hangot adsz. Hidd el, hogy rengeteg energiát spórolsz meg, és nem mellesleg veszekedést kerülsz el, ha a kapcsolat elején tisztázzátok ezeket a gondokat.

A hajmeresztő „nem”
A határozottság igen fontos alapköve a kapcsolatnak, de azért ne ess túlzásokba! Ha nagyon gyors a reakciód, az rémisztő tud lenni a párod számára. Sok esetben szolgál például, ha neki lenne egy remek ötlete, de nem meri elmondani neked, mert úgyis nemmel felelsz majd. Ahelyett, hogy azonnal rábököd a nemet a gondolatára, állj elő ellenérvekkel, és esetleg kössetek kompromisszumokat!

Így hát ne legyenek kételyeink a szerelemmel kapcsolatban! Ha mindent a megfelelő módon csinálunk – vagyis a legtöbb dolgot – akkor örökké élhetünk rózsaszín világban.[/sociallocker]