Hogyan legyek vonzó egy nő számára? Témakör: Csajozási Tippek

Mit kell tenned ahhoz, hogy akár az első randin szexuálisan vonzó legyél a nő számára??

Ha sikerül figyelned a következő dolgokra, amikor egy nővel vagy, szinte biztos, hogy a legtöbb mentálisan egészséges nő vonzódni fog hozzád.

Kíváncsiság
Tudni akarod, hogyan tarthatod fent egy nő érdeklődését irántad folyamatosan? Mit kell tenned ahhoz, hogy folyton rád gondoljon és várja, hogy újra felhívd?

A kíváncsiság tartja égve a vonzalom szikráját. A kíváncsiságtól kezdődik minden a hódításban.
A nő kíváncsi és azért fog megjelenni az első randin. Kíváncsi, hogyan gondolkodsz, hogyan éled az életed és, hogyan tudsz játszani vele.

Ha kis rejtélyt vonsz magad köré és nem árulsz el neki mindent magadról akkor folyton kíváncsi lesz, hogy milyen is vagy te igazából, és harcolni fog minden egyes újabb részletért, amit megtudhat az életedről.

Illat
Az első benyomás során fontos, hogy kellemes és természetes illatod legyen. A túl erős és túl sok parfüm taszító is lehet a másik fél számára. Használd mindig a FEROMONX feromon parfümöt, mert sosem tudhatod, mikor találkozol életed párjával.

Életstílus
Ha sikerült kíváncsivá tenned akkor egyre több dolgot akar majd megtudni rólad… hogy érezné magát ha megtudná, hogy kamasz kortól dolgoztál, hogy pénzt gyűjts és saját vállalkozást indíts, kedveled az extrém sportokat, rengeteg terved van és különleges partikra hívnak, és ezek csak a felszínes dolgok. Ezt csak példaként említettem, de a lényeg az, hogy aktív életstílusod legyen és olyan férfi légy, aki bármilyen akadályokba ütközik is, sikerül teljesítenie az álmait.

Egy jóképű és egy aktív életstílusú férfi közül a nők többsége a másodikat fogja választani.
A nő tiszteletét könnyen elveszítheted, ha nem tartod be a saját szabályaidat.

Szexuális vonzalom
Utolsónak hagytam mivel ez a legfontosabb és a fentebb felsoroltak eredménye. A szexuális vonzalom…[sociallocker id=508] kulcsfontosságú, itt dől el, hogy egy érdekes pasi maradsz a nőnek vagy egy jövendő szex partner.

Kíváncsivá tetted, lenyűgözted az aktív életstílusoddal, tudja, hogy egy szinttel fentebb vagy és ezért kihívás vagy számára, és megadja a neked illő tiszteletet… vonzódik hozzád, a többi csak részlet kérdése.[/sociallocker]