Mit tegyek, ha a nő párkapcsolatban van, de kell nekem?! Témakör: Csajozási Tippek

Ha a kiszemelt nő párkapcsolatban van…

Találkoztál egy csodálatos, őrülten vonzó és csábító nővel, csak az a baj hogy a nő párkapcsolatban van?
Ha eszedbe jut, legszívesebben minden illemet mellőzve egyenesen rávetnéd magad?
Aztán kiderül, hogy a hölgy foglalt. S minden jel szerint boldog párkapcsolatban él.

Érzelmek:

Egy világ omlik össze Benned, és noha úgy érzed, felrobbansz, úgy teszel, mintha nem is számítana annyit az a nő. Egészen addig, amíg legközelebb összefuttok… és Te újra igyekszel kiérdemelni a figyelem legapróbb jelét is.
Miért mindig egy kapcsolatban élő nőbe szeretek bele, kérdezed magadtól? Egyértelmű, hogy lépned kell – vagy ő, vagy senki!

Veszélyes játék

Egy kapcsolatban élő nő elcsábítása nagyon veszélyes is lehet – és soha nem tudhatod, mi jelenti a veszélyt. De még sincs ebben semmi elítélendő – miért is lenne? Törvénybe nem ütközik, és végülis senki sem kényszeríti a nőt arra, hogy válaszoljon a jelzésekre. Ha elfogadja a játékot, az arra utal, hogy mégsem annyira boldog azzal a másik férfival.

De még mielőtt valaki más barátnőjének vagy éppen feleségének az elcsábításába fognál, olvasd el a következő három alapszabályt, hogy ne veszélyeztesd sem magad, sem az új kapcsolatot.

1. Tartsd a szád
Senkinek se beszélj a terveidről. Tényleg senkinek. Egy barát sohasem csábítja el a barátja barátnőjét – és még akkor se szólj a barátaidnak, ha számukra teljesen ismeretlen az álomnő. Az első dolog, ami ilyenkor az eszükbe fog jutni, az lesz, hogy „És ha a legközelebb az én barátnőm kerül sorra?” A végén magadra fogsz maradni: vagy eléred a kívánt nőt vagy nem, és elveszíted a barátaidat.

2. Tartózkodj a házas asszonyoktól
Házasságban élő nők elcsábítása nagyon kényes ügy. Valószínűleg senki sem akar tönkretenni egy családot, főleg, ha gyerekek is vannak. De a döntés a Te kezedben van, és természetesen az elérni kívánt nő kezében.

Mindig tisztában kell lenned tetteid következményeivel – ha végigviszed az affért, következhet a válás, a gyerek elhelyezési viták, és számos pszichológiai tünet. Mielőtt egy ilyen zűrzavaros helyzetet felvállalnál, őszintén meg kell kérdezned önmagadtól, hogy [sociallocker id=508]„Tényleg kész vagyok minderre?”

3. Nézz szembe az ellenségeddel
Ha eldöntötted, hogy végigmész az úton, azt ajánljuk, derítsd ki, ki a barát vagy a férj – főleg, ha csak rövidebb affért tervezel.
Ne feledd: nem számít, hogy az elérni kívánt hölgy tényleg olyan boldog, amennyire csak kívánja, ha megtudja, hogy valahol van egy férfi, aki arra vágyik, hogy bárcsak ne lenne.[/sociallocker]