Ezért ne legyél tipikus jófiú! Témakör: Csajozási Tippek

Vajon a nők szeretik a tipikus jófiú pasikat?

Gyermekkorunkban szüleink megpróbálnak tiszteletre és udvariasságra nevelni minket. Ez alapvetően hasznos és jó, hiszen az udvarias viselkedéssel sok mindent könnyebben elér az ember, és nem kevésbé nyugodtabb környezetet tud kialakítani maga körül. Viszont, ha mindezt túlzásba viszed, akkor előfordulhat, hogy nem éred el majd a kívánt hatást, főleg a nőkkel szemben. Legyünk udvariasak, figyelmesek és kedvesek. A legtöbb esetben ez beválik, de előfordulnak olyan élethelyzetek, amikor a túl kedves, túl figyelmes hozzáállás nem igazán nyeri el a környezeted tetszését. Ráadásul az ilyen alkatú férfiakat sok esetben az élet számos területén is kihasználják, persze elsősorban a nők.
Ezért fel kell ismerned azokat a szituációkat, ahol a megfontolt, a túlzottan önzetlen és segítőkész viselkedés nem azt az eredményt hozza, amire vártál. Nézzük az alábbi 4 típust:

1. Túlságosan tisztelettudó
Vannak olyan helyzetek és helyszínek, ahol ezt sohasem szabad túlzásba vinned. Konkrétan most a hálószobáról van szó.
Amikor a nővel nem gyűröd össze kellő mértékben a lepedőt, amikor túlságosan óvatosan és kedvesen közeledsz, az az egyik jele annak, hogy csupán csak egy kedves fiúcska vagy. Az ágyban a nők a szenvedélyt, a spontaneitást, és a magabiztosságot értékelik a legjobban. Hidd el, a nő nem akarja, hogy mindig túlságosan finom és szende legyél, ugyanis az erőteljesebb érzéseket keresik. A legjobban ilyenkor azt kívánja, hogy elragadják az érzelmek, remegve öntse el a vágy és végül mindez úgy törjön ki belőle, mint egy vulkán. Ebben a helyzetben a piszkosabb szókimondó beszéd is olaj lehet a tűzre.

2. Túlságosan érdeklődő és aggódó

Amikor minden apróság vagy jelentéktelen dolog iránt – amit a barátnőd vagy a feleséged csinál – nagyfokú érdeklődést mutatsz, akkor megint csak túl jó vagy. Természetesen egy kapcsolatban fontos, hogy odafigyelj a párod karrierjére, hobbijára, érzelmeire, életére, de nagyon rossz jel, amikor már sokkal jobban érdekel ő, mint az, hogy mi lesz veled. Ne telepedj rá, neki is kell az ilyen irányú szabadság. Hidd el, teljesen unalmassá fogsz válni, amikor mindenbe beleütöd az orrodat. Még ha a jó szándék is vezérel, ne gondold azt, hogy ettől leszel a szemében jobb ember.

3. Túlságosan hízelgő

Ez is egy tipikus jele annak, hogy nem vagy elég férfias. Ez nem azt jelenti, hogy ne bókolj és ne kedveskedj szép szavakkal a nőknek, de mindennek van egy határa. Mindegy, hogy a kapcsolat elején, vagy még az ismerkedési fázisban jársz, esetleg egy régebb óta tartó kapcsolatban élsz, a nő mindig arra vágyik, hogy eredeti és őszinte szavakat suttogj a fülébe. Ha minden órában ugyanazokat a kliséket hajtogatod és állandóan ismétled önmagadat – még ha szerinted szívből jön is – a szavaid egy idő után elveszítik súlyukat.

4. Túlságosan megértő

Manapság az elfogadásnak és a toleranciának rengeteg szerep jut. De, [sociallocker id=508]mint az előző esetekben, ha itt is átesel a ló másik oldalára, akkor újból a kisfiú kategóriába kerültél.

Amikor mindig mindenkit megértesz magad körül és elnézed, hogy átlépjenek rajtad vagy semmibe vegyenek, akkor valójában egyáltalán nem az erényes viselkedést követed. Ebben az esetben egyáltalán nem vagy férfias. A kiegyensúlyozottság érdekében minden embernek fontos a saját önbecsülése – neked is legyen az – ezért ne hagyd, hogy csorba érje. Amikor hangot adsz az elveidnek és tiszta szívvel és őszintén kiállsz ezekért, pláne a mihaszna emberekkel szemben, akkor a legjobb úton haladsz, hogy a nők a lábaid előtt heverjenek.[/sociallocker]