Nő tipusok- Akiket kerülj el messzire! Témakör: Csajozási Tippek

Nő típusok:

Az egyedülálló nő, vagy divatosan fogalmazva a szingli, elsősorban nem azt jelenti, hogy a gyengébbik nem adott képviselője egyedül is szeretné leélni az életét. Ez egy állapot, mely a legtöbb esetben az ideális férfi megrögzött keresésével párosul. Az alábbi 4 nőtípussal nem árt vigyázni:

1.Spirituális nők

Vannak nők, akik mindenáron csakis a számukra tökéletes lelki társsal tudják elképzelni a közös életüket. Közöttük jócskán vannak olyanok, akik állandóan a horoszkópokat bújják, előszeretettel járnak jósnőhöz, emellett különböző önsegítő spirituális könyvek segítségével próbálják bevonzani a nagy Őt.
Álmodozni nem rossz dolog, de ennek megvalósítása és az életbe való átültetés, már más tészta. Nem a szellemi dolgokkal és a csillagok elemzésével van a probléma, hanem azzal, hogy a legtöbb ilyen nő előtt egy hatalmas szemellenző van, és emiatt képtelen meglátni az igazi lehetőségeket, jelen esetben téged.

A találkozások vagy a randik közben a közöttetek felmerülő legkisebb különbség hatásaként az motoszkál majd a kicsike okos fejében, hogy valószínűleg nem te vagy az a férfi, akivel egy láthatatlan erő összeköti az univerzumban. Képtelenség lesz neked nála – ahogy ő mondaná – bevésődnöd, ezért inkább kerüld el. A nő nem látja a fától az erdőt, felesleges ilyennel próbálkoznod.

2. Álomvilágban élő nők

Ez a típus is nagyon szeretne már egy férfi karjaiban elaludni, és főleg felébredni, de valójában egy milliméternyit nem akar és lehetséges, hogy nem is tud változni a cél érdekében, bárhogy is állítja. Egyáltalán nem fűlik a foga ahhoz, hogy esetenként a férfinak főzőcskézzen és a megszokott kis önálló életét felrúgja bárki kedvéért is. Hiába is próbálkozik, egy idő után sokkal jobban szeretne a barátnőivel bulizni, mint együtt lenni valakivel otthon kettesben.

A legtöbb ilyen típusú nő szeret ismerkedni, flörtölni, ezért a legtöbb esetben mindig akadnak hódolói vagy szeretői. Néha komolyabb párkapcsolata is kialakulhatnak, ám ezek mindegyike hamar véget is ér. Az újbóli kudarc indoklásaként, mindig van egy önmagának és persze a barátnői számára is racionálisnak tűnő hamis magyarázata. Sosem fogod vele megértetni, hogy úgy ahogy a férfiaknak, a nőknek is van egy általános, klasszikus értelemben vett szerepük, még akkor is, ha sokan manapság ezeknek az eltűnéséről is beszélnek. Rengeteg fájdalom érhet miatta, ne foglalkozz az ilyen típusú nőkkel.

3. Kapcsolatból kapcsolatba

Szinte még csak most lett vége az előző kapcsolatának, de máris újabbat akar. A női lélek „szakértői” szerint, a modern nőnek egy fájdalmas szakítást követően mindent el kell követnie, hogy úgymond újra formába lendülhessen, mind testileg és lelkileg egyaránt, ezért egyből szüksége van egy új férfira. Magyarul, a szakítás után egy nő meggyengül, ezért, hogy újra lelkileg topon legyen, erőt kell merítenie egy olyan kapcsolatból, melyet később majd csak átmenetinek emlegetett. Az előző csalódása miatt nagy valószínűséggel nem tudsz hozzá közel kerülni, mert még fájóan izzanak benne a múlt emlékei.

Nem mindig tudatos szándékkal, de csak azért akar téged, hogy el tudja engedni a régi fájdalmait. Tehát, egyrészt egy kis építőmunkás leszel, aki az önbecsülésének tégláit pakolgatod egyre magasabbra, másrészt egyszerű sebtapaszként funkcionálsz majd a számára. Ez egészen addig tart majd, amíg teljesen meg nem erősödik, hogy újra vadászhasson, vagy nem jön helyetted egy számára kompatibilisebb férfi. Jobb, ha nem habarodsz bele.

4. Piszkos anyagiak

Sokan vannak, sajnos nagyon sokan. A legfontosabb számukra az anyagi jólét. A férfiakat egyszerűen ár-érték alapján nézik és kategorizálják. Melyiknek van több pénze, melyiknek van nagyobb befolyása, kivel lenne érdemesebb, kivel lenne gazdaságosabb. Ezek a nők bármennyire is azt vallják, hogy[sociallocker id=508] boldogok, soha nem lesznek azok. Ebből egyenesen következik, hogy bármilyen jó anyagi háttérrel is rendelkezel, sosem tudnak majd téged igazán boldoggá tenni, mivel elsősorban csak a pénzed kell nekik. Bármilyen dögös, bármilyen bombatestű vadmacska is legyen a nő, el kell fogadnod, hogy olyan mintha egy hosszú távú szerződést kötöttél volna egy exkluzív és fullos escort lánnyal. Élvezd ki a pillanatot vagy azt a pár éjszakát, és utána irány, keress most már egy normális nőt.[/sociallocker]