A csajozás hibái Témakör: Csajozási Tippek

A csajozás hibái-4 tIPP

Csajozni néha nem könnyű. Még akkor sem feltétlen az, ha épp kirobbanó formában vagy, jól áll a hajad és isteni az új parfümöd – könnyen tönkretehetsz ugyanis mindent egy béna belépővel.Az alábbi 4 hibát sose kövesd el:[sociallocker id=508]

1.
Állóóra alatt megkérdezni, mennyi az idő. Vagy hogy nem ütötte-e meg magát nagyon, amikor lezuhant a mennyországból. Nem fáj-e a lába, mert egész este ő jár a fejedben. A legtöbb értelmes nő ilyenkor legszívesebben a mellkasodon járna. Tűsarkúval.

2.
Bár nyilván könnyebb úgy ledumálni valakinek a bugyiját, hogy az illető megivott már 1-9 rövidet, hidd el, sokan rossz néven veszik, ha kérdés nélkül rájuk szeretnél tukmálni egy vodkanarancsot. Majd fizetsz neki egyet, ha beszédbe elegyedtetek! Különben is, honnan tudod, hogy mi a kedvenc itala, vagy hogy egyáltalán iszik-e alkoholt?

3.
Bármilyen meglepő, vannak lányok, akik nem omlanak azonnal egy férfi karjába. Még akkor sem, ha alapvetően tetszik nekik az illető. Ha egy ilyen lány mellé sodor a sors, jobb, ha nem tapadsz rá egész este, nem ütközöl véletlenül mindig bele a tánctéren, és nem kacsintgatsz át felé a tömeg feje fölött. Annyira irritáló leszel, hogy még akkor se foglalkozik majd veled többé, ha egyébként tetszettél neki. Nem kell a hűvös macsót adnod, de ne is legyél palotapincsi!

4.
A legnagyobb hiba, amit egy nővel szemben elkövethetsz, ha akarata és határozott kérése ellenére hazakíséred. Minden nő rémálma, hogy egy elmebeteg megerőszakolja/elrabolja/feldarabolja, komolyan úgy érzed, hogy lovagiasságnak fogja venni, a nyomában loholsz, mert „te majd vigyázol rá, egy ilyen szép lány ne mászkáljon egyedül az utcán”. Pont így kezdik a sorozatgyilkosok, úgyhogy ha azt mondja, nem, jobb, ha nem erőszakoskodsz. A végén még az őrszobán éjszakázol.[/sociallocker]