Így ismerd fel a rossz kislányokat! Témakör: Csajozási Tippek

Te is szereted a rossz kislányokat?

Az egyik legnagyobb fegyverük, hogy mindig, minden helyzetben jól néznek ki. Az ő hajukat általában nem a szél kócolja össze, hanem az ágy. És, hogy ezt hogyan csinálják? A válasz egyszerű: imádják magukat. Ők már rájöttek arra, hogy a tökéletlenség is a szexi külső kiválóan megférnek egymás mellett. Mégis miért látja őket minden férfi istennőnek? Azért, mert ők maguk is annak képzelik magukat. Az a fajta önimádat, amit produkálnak, kihat a környezetükre is. Kisugárzással pedig, mesterien lehet csábítani.

A rossz kislányok mindent megkapnak, sokkal könnyebben érvényesülnek az élet minden területén, könnyebben elérik a céljaikat. Nekik a saját érdekük a legfontosabb. Nem mással foglalkoznak, hanem magukkal. Nem másnak segítenek, hanem magukon.
Hasonlóképpen van a szerelemben is. Ők választják ki a férfit aki kell nekik. Nem a cél érdekli őket, nem az hogy gyereket szüljön neked és hogy minél előbb megkérd a kezét, csak az hogy milyen módon kaphat meg. A megszerzés öröme élteti.

Azt hihetjük …[sociallocker id=508]az ő életük csupa öröm és boldogság. Ám ez nem így van. Az ember társas lény,nekik is szükségük van egy erős férfi kézre, akire mindig számíthatnak és akinél nem csak a külsőségek dominálnak.[/sociallocker]