Internetes társkereső? Így NE csajozz neten! Témakör: Csajozási Tippek

Te ismered az internetes társkereső világát?

Amíg élőben több perced is lehet , egy bemutatkozásra addig az internetes társkeresők zöme egy pillanat alatt eldönti, hogy szimpatikus vagy neki vagy sem.
Fontos, hogy légy önmagad a bemutatkozásban. Őszintén, tömören írd le magad. Légy figyelemfelkeltő.
El hisszük, hogy vannak rossz tapasztalataid lehúzós, megcsalós, férjet-gyereket eltitkolós, titokban prostiként dolgozó nőkről, de ha azzal indítasz az adatlapodon, hogy “minden nő kurva, én már csak tudom”, akkor mégis miért várnád el, hogy bárki szimpatikusnak találjon.

Van néhány nő, aki kifejezetten a pénzre vagy valamiféle ismertségre, státuszra utazik, de a legtöbb nőt taszítja, ha kiírod az adatlapodra, hogy hol is vagy vezérigazgató és mennyit keresel. Ugyanígy rossz benyomást kelt, ha ismert emberekkel vagy jó kocsival fotózkodsz. Ne szerénykedj, de ne is próbáld meg kilóra megvenni a csajokat; arra vannak más website-ok, ott értékelni fogják.

Felejtsd el az idézeteket. Azt mondanunk sem kell, hogy A kis hercegre már senki sem ugrik, aki pedig Müller Péterre és Coelhóra gerjed, az úgyis rossz, esetleg rémisztően és vérfagyasztóan jó lesz ágyban. Ugyanez érvényes a dalszövegekre: kit érdekel, hogy egy idegen úgy gondolja, hogy a Tainted Love vagy a Szállj el kismadár a szerelmet legpontosabban meghatározó dalszöveg. Soha, de soha, semmilyen körülmények között ne csinálj rózsát írásjelekből az adatlapodra; madarat és cicát se.

A felkiáltójelekkel és a hangulatjelekkel….[sociallocker id=508] ugyanez a helyzet. Előbbi agresszív, utóbbi dedós. Ezeknek a használata nem helyettesít semmit, inkább fogalmazd meg valahogy úgy, hogy lehessen sima pont a mondat végén. Ellenkező esetben infantilisnak, kicsit ostobának, rossz esetben pedig egyenesen ijesztőnek fogsz tűnni a nők számára.
[/sociallocker]