Mikor legyen az első csók? Témakör: Csajozási Tippek

Az első csók

Ne foglalkozzunk az íratlan szabályokkal, miszerint a nő az első randi végén elvárja, hogy megcsókold. Ha nem így teszel, akkor csalódottnak fogja érezni magát, vagy legalább is úgy fogja gondolni, hogy semmi értelme nem volt a randevúnak, vagy épp nem tetszel neki. Fontos az első csók!

Akkor csókold meg, ha Te úgy érzed, hogy MEG AKAROD csókolni.

Ha úgy gondolod, hogy lesz, folytatása akkor természetesen bármikor elcsattanhat a csók, de azért mert látod, hogy ő elvárja, azért ne tedd meg! Akkor azért lesz felháborodva. Minek csókoltad, meg, ha nincs második randi? Jogos is lehet a kérdés.

Fontos, hogy légy spontán és laza. Ne …[sociallocker id=508]a filmekből vett romantikus jelenetekkel akard elkápráztatni a hölgyet.  A filmekből vett falhoz nyomom a csajt és úgy csókolom meg erotikusan és lágyan, nem mindenkinek lehet jó választás. Erőszakosnak és túlnyomulós viselkedésnek is veheti.

Fontos a higiénia és az ápoltság. Bármikor csattan el a csók, fontos hogy kellemes érzéseket ébresszen a másik félben.  Minél kevesebb idegen szaggal rendelkezz.  Természetesen ez a partneredtől is elvárt dolog.[/sociallocker]