Szexel a fejfájás ellen Témakör: Férfi Feromon infó

Gyorsan és hatákonyan, a fejfájás ellen!

Ha van téma, amivel a kutatók sokat és szívesen foglalkoznak,az a fejfájás elleni megoldások és a szex. Ez a téma kimeríthetetlen, és mindig akad egy-egy olyan kutatási eredmény, amelyen még a legtapasztaltabb lepedőakrobaták is meglepődnek.
Már-már közhelyes, hogy sok nő fejfájásra panaszkodva utasítja el párját, noha előfordul, hogy valós rosszullét áll a háttérben. Ha neked is ismerős a probléma, legközelebb ne mondj nemet a párodnak, ha nagyon fáj is a fejed, mert az egyik leghatékonyabb gyógyszerről mondasz le.

A legújabb kutatások szerint a szex bizonyítottan csökkenti a fejfájást. A kutatók nyolcszáz fejfájós és kétszáz migrénes nő részvételével végezték a vizsgálatot. 60%-uk elmondása szerint szeretkezés után gyengült a fejfájásuk, a maradék 40%-nál erősödött a fájdalom.
A kísérletből kiderül, hogy a szex jó fejfájás-csillapító, hiszen az alanyoknak több mint a fele javulásról számolt be. Ez a kutatók szerint az aktus közben felszabaduló endorfinnak köszönhető, mely nemcsak a fej, hanem más testrész fájdalmát is csökkentheti
Csak 21 kalória ég el szex közben

Ha volt már olyan, hogy a szex jelentette testmozgás miatt hagytad ki az aerobikórát, máskor ne tedd. Új eredmények szerint ugyanis tévedtek azok, akik eddig azt hitték, a szex felér egy kiadós edzéssel.
Közel sem ég el a korábban vélt három-négyszáz kalória közben, hanem csupán 21, még akkor is, ha figyelembe vesszük a különböző pozíciók jelentette különbségeket. Mindennek ismeretében nincs kifogás, menj lelkiismeretesen az edzésre, mert az alól a szex sem fog felmenteni.