Tuti randi tippek: Hol legyen az első randi? Témakör: Csajozási Tippek

FEROMONX feromonos parfümöt használsz és sikerült randira hívnod a kiszemelted?! Gratulálunk!Egy szerelem kezdetén az első randi óriási súllyal bír, hiszen ha rossz helyszínt választunk a találkának, akkor könnyen elronthatjuk a romantikus és meghitt hangulatot. Most adunk pár tippet hova vidd a kiszemelted:

1. Folyópart, tópart – a vízimádóknak

Nincs is szebb egy meleg, nyári napon, mint egy kellemes séta a vízparton. Ezért is tökéletes egy hangulatos andalgás egy folyó-, vagy tó partján. A legjobb, ha olyan helyszínt választunk, ami nem túl hangos és zsúfolt, így senki nem zavarja majd meg a romantikát. Sétálgassunk egy kicsit a víz mellett, ha pedig elfáradtunk, üljünk le a partra, és nézzük a csillámló víztükröt beszélgetés közben. Ha úgy tartja kedvünk, várjuk meg a naplementét, és gyönyörködjünk a rózsaszínben pompázó tájban. Egy ilyen randin biztosan elcsattan majd az a bizonyos első csók.

 

2. Szántóföld, virágos rét – a természet és a romantika szerelmeseinek

Azok, akik nem kedvelik a hagyományos randi helyszíneket, de a romantikát igen, ez biztosan tetszeni fog. Egy tavaszi vagy nyári napon keressünk egy elhagyatott rétet, ahol senki nem zavar minket. Ez azért fontos, mert a hangos gyerekzsivaj, vagy esetleg más párok megzavarnák a meghittséget. Vigyünk egy takarót, amire ülhetünk, és ha van kedvünk, ennivalót, vagy egy üveg bort is vihetünk. Persze az utóbbiból jobb, ha csak keveset iszunk, mert senki nem akarja, hogy már az első randin becsípve lássa a kiszemelt párja.

3. Vidámpark – az örök gyerekeknek

Ha mindketten megőriztük gyermekies énünket, akkor a tökéletes helyszín egy vidámpark. Egy ilyen kirándulás egyszerre tud mókás, romantikus és szórakoztató is lenni. Üljünk fel együtt az óriáskerékre, sikítsunk együtt a félelemtől a hullámvasúton, vagy majszoljunk el egy vattacukrot közösen. Biztosan összehoznak majd minket az ilyen élmények. A pasi pedig megmutathatja lovagiasságát, ha megajándékozza kedvesét egy ügyességi játékban szerzett plüssfigurával. És így már lesz is egy kis tárgy, ami az első randink emlékét hordozza.

4. Múzeumok, kiállítások – a kultúra szerelmeseinek

Ha szeretjük a kultúrát, és úgy gondoljuk, hogy a másik is ugyanígy érez iránta, akkor válasszuk nyugodtan a múzeumokat és az egyéb kiállításokat. Fontos azonban, hogy tényleg csak akkor legyen ilyen a randi programja, ha mindketten lelkesedünk a művészetért. Ugyanis, ha csak az egyik fél, akkor önzőnek tűnhetünk, arról nem is beszélve, hogy párunk halálra unja majd magát azalatt az idő alatt, amíg mi gyönyörködünk a művekben. Az is lényeges, hogy milyen kiállítást választunk. A legjobb, ha közösen beszéljük meg a programot, és akkor garantált lesz a jó szórakozás.

Tuti randi tippek feromon parfum

5. Koncert – a zeneszeretőknek

Ha mindketten szeretjük a zenét, és főleg azt a zenekart, ami nemsokára a közelben koncertezik majd, bátran vegyük meg rá a jegyet kiszemeltünknek is. Igaz, hogy ez nem a hagyományos randi helyszínek közé tartozik, de a legkönnyebben talán a zene hozza össze az embereket. Azzal azonban számolnunk kell, hogy az előadás alatt nem sokat, fogunk tudni beszélgetni, ezért a legjobb, ha előtte, vagy utána beülünk valahova, esetleg sétálunk egy kicsit, hogy tudjuk pótolni az elmaradt csevejt.

Bármilyen randi helyszínt választhatunk, amihez csak kedvünk van. A lényeg, hogy legyünk kreatívak és figyeljünk arra, hogy a másik mit szeret, és hogyan érzi magát!