Párkapcsolati problémák – Megoldás az elhidegülés ellen Témakör: Csábítási Tippek

A leggyakoribb párkapcsolati probléma az elhidegülés.

A mindennapos kihívások mellett, nehezen tudunk időt szakítani arra, hogy minőségi időt és figyelmet szakítsunk párunkra. Ez testi- és lelki eltávolodást is okozhat.

Ha régóta párkapcsolatban vagy házasságban élsz, biztosan Te is megtapasztaltad már ezt az állapotot.

Mit tehetsz az elhidegülés ellen?

Csábítsd el újra!❤️

Ha megszeretnéd menteni a párkapcsolatodat, akkor bizony újra kell szervezni az életed, hogy időt tudj szánni arra, hogy visszahódítsd a szerelmed. Emlékezz vissza arra az időszakra, amikor megismerkedtetek, használd ugyanazokat a trükköket, praktikákat amit a kapcsolatotok elején bevetettél.

Fókuszálj a jó dolgokra!

Idővel bizonyára minden rossz tulajdonságát kiismerted és már az őrületbe kerget vele. Ennek ellenére mégis azt tanácsoljuk tedd félre a rossz érzéseket és emlékezz vissza miért is szerettél bele. Idézd fel a kellemes pillanatokat és meríts belőle erőt.

Programok együtt!

Régóta szeretnétek egy közösen kiszemelt helyre elutazni, de mindig csak halogattátok? Ne halogasd tovább, szakíts rá időt! Lepd meg azzal, hogy lefoglalod és megszervezed. Ha nincs új program ötleted, akkor se keseredj el.  Látogassatok el újra az első randi helyekre, idézzétek fel a megismerkedésetek vicces pillanatait, éljétek át újra az együttlét örömét.

Vonzalom erősítése!

Jó ha tudod, hogy létezik egy kémiai vegyület, ami a nemi viselkedésünket irányítja. Ennek a vegyületnek a segítségével vonzóvá válsz a másik fél számára. A feromonok olyan hétköznapi viselkedésre ösztönöznek mint a vágy és a szexuális vonzalom. Pezsdítsd fel a feromon parfüm használatával a mindennapjaitokat.

TIPP: Ha valóban fontos neked a párod és valóban szeretnéd megmenteni a kapcsolatotokat, akkor az elhidegülés ellen minden pontját ajánlott véghez vinni.