Régóta szingli vagy? Feromon parfüm a depresszió ellen! Témakör: Csábítási Tippek

Ha már régóta egyedülálló vagy biztosan Te is tapasztaltad, hogy a kedved olykor hullámzó. Ok nélkül, váratlanul rád tör a rosszkedv és a depresszió. Mindenféleképp változtatnod kell! Az egyik hatásos módszer a feromon parfüm használata, na de miért?

Feromon parfümmel a depresszió ellen

A feromon parfüm mindennapos használata amellett, hogy pozitívan hat az agyra, mert jobban érzed majd magad az illatától, felpezsdíti a társasági életed, ezáltal nem lesz időd foglalkozni azokkal a bizonyos negatív gondolatokkal.

Ha épp szingli vagy, akkor a feromonos parfümök használatával az ellenkező nemre is hatással leszel. Ezek a különleges illatok csábítóan hatnak másokra és azt fogod észrevenni, hogy közelednek feléd az emberek, mely nagyszerű ellenszere a depressziónak. És ki tudja? Mi sülhet még ki egy-egy ilyen közeledésből, nem igaz?

Légy jóban önmagaddal!❤️

Fontos, hogy tudd: Boldog párkapcsolatod csak akkor lehet, ha önbecsülésed, önértékelésed is a helyén van. Ne mástól várd a boldogságot, egyedül is tanulj meg boldog lenni így vonzó leszel a kiszemelted szemében is.

Mozdulj ki!

Attól, hogy egyedülálló vagy nem kell otthon egyedül gubbasztanod, ha a barátaid épp nem is érnek rá, akkor is járj el rendszeresen sportolni, szervezz programokat. Számtalan csoportos szervezett foglalkozás található az interneten. Fontos, hogy olyan témában keresgélj ami érdekel, amire nyitott vagy.

Éld meg az érzéseidet!

Semmi probléma nincs azzal, ha néha napján rosszkedvű vagy, az ember kedve, lelkesedése nem lehet folyamatosan töretlen. Fontos viszont, hogy legyen valamilyen szabály rendszered ilyen esetekre. Ha levertség tör rád, akkor adj magadnak 1 vagy 2 órát maximum egy estét és merülj el a rosszkedvben. Beszélj róla, zokogj, dühöngj, tombold ki az érzéseid, viszont ha letelik a saját magad által kiszabott „hisztiidő” akkor rázd meg magad és folytasd tovább negatív érzés nélkül az életed.