Flört technikák Nőknek! Témakör: Pasizási Tippek

Flört, de hogyan?

Rendszeres FEROMONX parfüm használata mellett sok új emberi kapcsolatot szerezhetsz, ha kellően nyitott vagy.  Ehhez nyújtunk az alábbiakban segítséget, hogyan flörtöld át az új helyzetet:[sociallocker id=508]

1. Az első randevú alkalmával előfordulhat, hogy izgulsz és ideges vagy. Ezt pedig többféle módon is kimutathatod. A legjobb módja az ajakharapdálás lehet, persze ezt sem szabad túlzásba vinni. De még mindig vonzóbb lehet, mint a kéztördelés vagy a körömrágás!
A megfelelő pillanatban elkapott szájharapdálás erotikus hatással bírhat. A férfi pedig garantáltan a csókodról fog ábrándozni.

2. Légy magabiztos, de kedves. Tudasd vele, hogy érdekel téged, hallgasd meg, kérdezd meg mit szeret. Mosolyogj sokat, így látni fogja, hogy jól érzed magad a társaságában és ez önbizalmat ad a férfinak a folytatásra.

3. A néma csend, nem feltétlen lehet kellemetlen. Használd ki az időt és gondold végig, hogy mi az, amit még tudni szeretnél róla. Egy lopott pillantás, egy félcsábos mosoly kellemes percekké varázsolhatja a csendet.[/sociallocker]