Pasi felizgató tippek! Témakör: Pasizási Tippek

Felizgató gyorstalpaló!

A hozzád illő FEROMONX feromonos parfümöd felkelti partnered figyelmét, felizgató hatást érhetsz el a megfelelő használat mellett. Több testi érintkezést eredményezhet, ez mellé még alkalmazhatod az alábbi tippeket is hogy biztosan elcsábítsd a szeretett férfit:[sociallocker id=508]

1.Fehérnemű

Egy dögös szexi sokat megmutató fehérneműnek egyetlen férfi sem tud ellenállni !Így mindenképp szerezz be egy két darabot, amivel örömet tudsz neki okozni. Akár együtt is kiválaszthatjátok, hogy megtudd, mi tetszik párodnak!

 

2. Mosolyogj!
Minden férfi szereti a vidám nőket. Egy őszinte szívből jövő csábos mosoly bármire képes. Egy csipetnyi kacérsággal megfűszerezve kellően felkorbácsolhatod a gondolatait vagy a fantáziáját.

3. Tánc
Simuljatok össze közösen a kedvenc zenétekre. A közös összesimulás, az érzékek találkozása, egyenes út lehet a hálószobába.

4. Izgalom
Minden helyzetben kell egy kis flört a pároddal, mely új színt vihet a kapcsolatotokba. Légy kacér, családi ebédeken simogasd a lábát az asztal alatt, nyalogasd a pohár szélét akkor, amikor csak ő látja. Figyeld meg a reakcióit, tetszeni fog neki. Vágyakozva fogja várni a pillanatot amikor végre együtt lehet veled![/sociallocker]