4 Tabu, amivel biztosan elveszíted a pasit Témakör: Pasizási Tippek

Ha nem akarod elveszíteni a pasit…

Néhány egyszerű dologra nem árt oda figyelned, ha hosszú távon meg akarod tartani a pasit, de mik ezek?

1.  Anyós probléma
A férfiaknak más a kapcsolatuk az édesanyjukkal, mint a nőknek.  A nők jobban kezelik a saját édesanyjukat érintő kritikákat, mint a férfiak. Amennyiben anyós problémád van, akkor is finoman közöld a pároddal, még akkor is ha látszólag közömbösen hallgatja ahogy beszélsz vagy épp szidod őt.
Ne akard, hogy válasszon közted és az édesanyja között!

2. Barátok
Nagy baráti társaság, zűrös reggelig…[sociallocker id=508] tartó átmulatott közös éjszakák a haverokkal?! Ismerős?  itt sem javasolt, hogy választás elé állítsd a párod, vagy épp számon kérd. Mielőtt belevágtok a kapcsolatba mindenféleképp fontos, hogy ,ismerd meg a barátait és a hátterét így eltudod dönteni hogy tudod e vállalni  az életvitelt amit a srác képvisel.

3. Vita
Bármikor előfordulhat, hogy összevesztek, heves vitába torkollik a beszélgetés, te pedig válaszút elé állítod. Ultimátumot adsz neki. Ez hosszú távon nem működőképes dolog, idővel a sértettség és a düh hirtelen ki nem mondott szavak, nem vezetnek jóra. Mindenféleképp számolj el tízig, mielőtt olyan dolgot mondanál ki amit megbánnál.

4. Ex barát
Soha ne hasonlítsd a jelenlegi párodat az exedhez.  A férfiaknak nagyon rosszul esik, ha nem ők a legjobbak valamiben, az pedig kifejezetten sérti őket, ha a volt szerelmedhez hasonlítod őket. Felmerülhet benne a kérdés, hogy te még mindig a múltban élsz és az akkori párodat szereted! Tedd helyre a dolgokat magadban és a jelenben élj![/sociallocker]