Randira megyek – Mit tegyek? (TIPP) Témakör: Pasizási Tippek

JÓ BENYOMÁST SZERETNÉL TENNI A KISZEMELTEDRE?

Régóta csak erre vártál, végre eljött a pillanat amikor randizni mész és nem tudod hogyan viselkedj, mit csinálj, hogy ne ijeszd el a kiszemelted? Az androstenol feromon tartalmú feromonos parfüm segítségével nagyobb önbizalommal vághatsz neki az alkalomnak. Fontos, hogy ne legyél túl izgatott, add önmagad, ha ő az igazi értékelni fogja ezt!

Így szerezd meg, akit akarsz!

  1. A legfontosabb, amikor randira mész, hogy legyél természetes. Viselj olyan ruhát, amiben jól érzed magad. Így elkerülheted a kényelmetlen feszengést egy kényelmetlen ruhadarab miatt.
  2. Sminked legyen egyszerű, hiszen a túl sok smink elriaszthatja a választottadat, mivel a durva füstös szemek és a sötét rúzs megközelíthetetlenséget sugároz, így nem garantált a randid sikere. Mutasd meg neki a valódi arcod, ne hordj álarcot!
  3. Tartsd észben; Minden esetben olyan helyre menjetek, ahol garantáltan Te is jól érzed magad. Ha például a randin egy számodra unalmas kosármeccsre szeretne elmenni a kiszemelted, semmiképp se menj bele, hisz ha nem érzed jól magad a randin, a negatív energia és az unalom fogja uralni az együtt töltött időt. Válasszatok olyan helyet, ahol Te is jól érzed magad és így a kényelmes ruhádban, a természetes sminkkel majdnem garantált a siker.
  4. Legyél érdeklődő! A beszélgetés során Te is hozz fel új témákat és bővebben válaszolj a kérdéseire, ne csak 1-2 szóval. Figyeld a reakcióját a válaszoknál, ilyenkor azt is láthatod, hogy valóban figyel e Rád!
  5. Tedd le a telefont! Ugye Te sem szeretnéd, ha a kiszemelted miközben veled van végig a telefonját nyomkodná? 🙂