Hogyan csajozzunk nyitott szórakozóhelyen Témakör: Csajozási Tippek

Így csajozz nyáron!

Itt a nyár, sorra nyitnak a jobbnál jobb szabadtéri szórakozóhelyek, kezdődnek a nyári fesztiválok. Ezek a kikapcsolódási lehetőségek nem csak arra jók, hogy jól érezd magad, hanem kiváló alkalom az ismerkedésre, na de hogyan csajozzunk?! Ugye Te is használod a FEROMONX feromon parfümöt?
De! Mi van akkor, ha nem tudod hogyan kell szórakozóhelyen ismerkedni? Itt a megoldás! Most megtudhatod, hogyan sajátítsd el a legtutibb csajozási tippeket a nyári időszakra!

A nyár nem az unatkozás ideje, ezért ha csajozni szeretnél, ahhoz ki is kell mozdulnod a számítógép elől és elmenni a haverokkal egy jót bulizni!

Szabadtéri szórakozóhelyek:

Az első számú szabály, ha csajozni mész egy diszkóba, hogy sose igyál többet a kelleténél. Egyszóval ne rúgj be, hisz egyik lány sem szereti, ha egy részeg fazon akaszkodik rá, nem pedig egy kedves helyes pasi, mint amilyen Te vagy! Sok lány azért nem veszi komolyan az ilyen ismerkedéseket, mert úgy gondolják, hogy csak az ital beszél a pasikból. Így gyorsan el is hajtják őket, még ha helyes is a férfi, mert félnek a csalódástól. Így a pasi is hoppon marad, és a lánynak is szerzett egy csalódott éjszakát.

Ha a haverjaid túl részegek, és neked feltett szándékod ismerkedni, akkor az ő társaságukban sem nagyon ajánlatos tartózkodni. Rengeteg praktika van, amivel oda tudsz menni a lányokhoz, mert igen, Neked kell odamenned a lányokhoz, mert ők ha nem nyomulósak, biztosan nem fognak hozzád odamenni, még ha Te kinéztél magadnak valakit, akkor sem.

Hogyan csajozzunk nyitott szórakozóhelyen feromon parfum

Amit NE:

Ne használj betanult, csajozós dumákat, mert azt a lányok csak kinevetik, és egyáltalán nem fognak komolyan venni. Mindig add önmagad, a lazát stb. Onnan ismerheted fel az olyan lányokat, akik szabad prédák és pasizni mentek az adott helyre, hogy vagy a barátnőivel vannak, vagy pedig magányosan ücsörögnek egy-egy asztalnál, esetleg a bárpultnál. Ha a barátnőivel táncol egy lány, és megfigyelted, hogy egyetlen pasi sincs a közelében, ergo nincs barátja, akkor bátran menj oda -persze ne nyomulósan – táncolni hozzá, vagy esetleg kérdezd meg , hogy van-e kedve táncolni veled. Ha látod rajta, hogy elutasítóan viselkedik, nyugodtan mondhatod neki azt, hogy „Látom zavarlak, ne haragudj”, és ezzel egyszerűen hagyd ott. Ez esetben ne búslakodj, rengeteg lány van még!

De, ha ennek az ellenkezőjét látod, vagyis szeretne veled lenni, ha elfáradtatok, nyugodtan hívd meg egy italra, de vigyázz, semmiféleképp se legyen olyan érzése, hogy le akarod itatni, és ágyba vinni! Egy ital jó esély arra, hogy elkezdjetek beszélgetni, távolabb a nagy zenétől.

Ha hirtelen nem tudsz vele miről beszélgetni, egyből lesz egy közös téma: A zene. Milyen zenét szeret, miért jár ide bulizni, mióta jár ide, stb.. de biztosan fel fogod magadat találni, ugyanis a helyzet majd hozza magától a beszélgetés témáját. Ha jól el tudsz beszélgetni egy lánnyal, akkor az már egy jó pont a szemében. A lényeg, hogy amikor beszél, lássa rajtad, hogy érdekel, amit mond. Kérdezz vissza, esetleg ha látod, hogy hanyatlik a beszélgetés, kérdezz bele egy másik témára, ami tutira bejön.

Dicséret:

Ha tetszik a lány a beszélgetés alapján, Bókolj neki! Dicsérd meg a ruháját, haját, körmét, sminkjét stb., persze ezt ne mind egyszerre, és ne vidd túlzásba, hiszen ömlengős lehetsz a szemében. Ha sikeresen átmulattátok együtt az estét, mondd azt neki, hogy szívesen folytatnád vele a beszélgetést. Ha sikeresen reagál erre, vagyis látod rajta, hogy ő is ezt szeretné, ajánld fel neki, hogy hazakíséred. Ha belemegy, akkor tuti sikered van, de ha nem akkor se csüggedj lehet, hogy csak a barátnőivel szeretne hazamenni. Ez esetben kérd el tőle a számát, és mondd neki, hogy vigyázzon magára hazafelé.

Csábítási tippek

De ha szerencséd van és megengedi, hogy hazakísérd, tuti befutó vagy! Hazafelé úton, ha már fázik, nyugodtan ráterítheted a kabátodat, és így sokkal jobb a hazavezető út! Beszélgessetek, figyelj oda rá, és minden rendben fog menni. Ha már az ajtónál jártok, mondd neki, hogy szívesen találkoznál még vele, mert úgy vetted észre, hogy okos, értelmes lány, és jó vele beszélgetni (ez is egy bók), majd kérd el a számát. Ekkor még ne csókold meg, köszönd meg neki az estét, fogd meg a derekát, nyomj egy puszit a homlokára, vagy az arcára és köszönj el tőle. Ha nagyon úgy látod rajta, hogy vonzódik hozzád, és nagyon szeretne egy csókot, akkor talán megengedett, de te semmiképp ne kezdeményezd ilyenkor, mert azt fogja hinni, hogy csak a szexre mész.

Másnap reggel, vagy délután nyugodtan hívd fel, ne sms-t küldj, mert arra lehet nem írna vissza. Hívd fel, és ha beleegyezik, kérj tőle egy találkát. Kérdezd meg tőle, hova menne szívesen, és csak akkor vedd át az irányítást, ha látod, hogy bizonytalan és fogalma nincs, hogy hova menjetek. Ilyenkor kérdezd meg tőle, hogy van-e kedve pl. erre és erre a helyre elmenni. Ha igen, tiéd a siker, és biztos lehetsz abban, hogy a lány számára is meglehetősen szimpatikus vagy.

Az első randin sose feszengj, itt is add önmagad, tabuk a kellemetlen, és szomorú témák! Légy vicces, és érezze azt, hogy nő a szemedben. Bókolj neki, hordozd a tenyereden, és ha igazán kell neked ez a lány, csakis Te leszel álmai férfija!

Szabadtéri fesztiválok

A szabadtéri fesztiválokon való csajozás nem hasonlítható össze a szabadtéri szórakozóhelyekkel, főleg, ha egy olyan fesztiválra mész, amely több napos! Rengeteg flörtölési lehetőség van egy ilyen fesztiválon.

Egy nagyobb fesztiválon rengeteg koncert van, és színpad az azonos zenei érdeklődésű emberek számára. Egyszóval ha csajozni szeretnél, itt a remek alkalom, hogy egy veled megegyező érdeklődésű lányt válassz, hiszen ez már eleve egy jó közös téma lehet számotokra.

Egy ilyen fesztiválon rengeteg az étterem, büfé, stb., szóval, ha ismerkedni akarsz, akkor rengeteg lehetőség van a flörtölésre akár egy étteremben is. Itt is érvényesek az előbbiekben leírt szabályok, az a különbség, hogy több a lehetőség, és több napot tudsz eltölteni kiszemelted társaságában is. Az is jó, ha összeismerkedsz a barátaival, mert jó pont lehet számára, hogyha a haverjai jó fejnek tartanak, és még velük is bebarangolhatod a fesztivált.

Itt persze nem érvényes minden szabály, hiszen akármikor találkozhatsz vele, ha több napig tartózkodik a helyszínen, és akár a második eltöltött éjszaka után is megengedett a csók, persze ha látod rajta, hogy szeretne veled lenni.

Egy valamire vigyázz! Lehetőleg olyan lányt válassz, aki közel lakik hozzád, és a távolság miatt, nem csak egy nyári kaland lesz az egészből, hiszen ebből neked is, és neki is csalódása származhat.

Ez a nyár a tippjeinkkel rengeteg meglepetést, és igazi szerelmet tartogat számodra, ne késlekedj!

Ha mindezek mellett még ellenállhatatlanabb szeretnél lenni, fújd be magad a nyár illatával, a Giorgio Armani feromon parfüm, ami egy tipikusan nyári, csábító illat! Viseld bátran, légy ellenállhatatlan, és zsebeld be a dicséreteket a nőktől, a haverjaid pedig had irigykedjenek rád.

Sok sikert a csábításhoz!
(Parfümhasználat)