Használati utasítás az új nődhöz Témakör: Csajozási Tippek

Hasznos tanácsok nőkről férfiaknak. Ha betartod a használati utasítás előírásait, akkor garantáltan jól fog működni az új barátnőd!

A nő egy igazi csoda. Szeszélyes, kiszámíthatatlan, döntéseit váratlanul hozza meg. Nehezen lehet rajta kiigazodni. Ebben nyújt némi segítséget ez a használati útmutató, mely kiutat mutat az elveszett férfiak számára a nő bonyolult labirintusából.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Gratulálunk az új nődhöz! Olvasd el a kezelési útmutatót alaposan! Sok figyelem kell a helyes működtetéséhez, különösen beszédes modell estén. Ha meghallgatod, a modell kedveskedik.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:
Üzembe helyezés előtt az új nőt vidd fodrászhoz, adj rá csinos ruhát! A Nő csak akkor garanciális, ha bekapcsoláskor tükörbe nézve nem éri megrázkódtatás.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

A nő leírása
A nő törékeny, ám roppant veszélyes. A figyelmességet meghálálja, ilyenkor dorombol. A különösen beszédes modellhez sok türelem kell. A vásárló modell inkább a magányt szereti, jól elvan egyedül egy bevásáróközpontban. Csak a barátnő tudja kicsalogatni onnan. A nő szeret versenyezni, szerinte a többi nő hülye liba. Ahhoz, hogy vidám legyen, meg kell hagyni ebben a hitében. A nő legfontosabb részei a haj, szem, köröm és ruha.

A nő üzemeltetése

A nő szakszerű üzemeltetéséhez folyamatosan ismételgesd a következő szavakat: intelligens, szép, sovány, jól vezetsz, csinos, új szoknya. Fontos figyelmes arccal kérdezgetni, mit gondol. Szereti a simogatást, de nem kizárt, hogy éjszaka megvadul. Szereti a szexet. Ha ezt a kívánságát kifejezi, akkor mindenképpen meg kell neki adni. Mindegy, hogy az ágyban vagy a háztetőn. Egyébként könnyen megfájdul feje.

A nő karbantartása
Nő hamar elveszíti önbizalmát, ilyenkor könnyen sírva fakad. Ilyenkor dicsérni kell, és hagyni, hogy órákig beszéljen telefonon a barátnőjével. Ettől visszanyeri jókedvét. Nagyon szereti a meglepetéseket, a romantikus helyzeteket. Vegyél neki gyakorta virágot, vidd el egy szárnyashajóra vacsorázni. Öltözz Zorrónak!

Gyakori működési problémák:

1. A Nő minden nap hoz egy szép, új holmit, kosarat, gyertyát a lakásba – Minden alkalommal dobj ki egy régit, hátha akkor elférnek az újak is.

2. A Nő egész nap telefonál – Kapcsoljuk a tévét sportadóra, így nem unatkozunk!

3. A Nőnek már megint fáj feje – Hívjunk pszichológust vagy keressünk az áruházban új szexmodellt! E feladat megkönnyítéséhez és a GARANTÁLT CSÁBÍTÁSHOZ a FEROMON X Parfümjeit ajánljuk! >>>