Hogyan tudom felhívni a csajok figyelmét magamra ? Témakör: Csajozási Tippek

A rohanó világban nehezen tudunk ismerkedni, fontos az első benyomás, az alábbiakban segítünk, hogyan tudod felhívni a csajok figyelmét magadra.

Segítségre lenne szükséged?

Nem tudod, hogyan kezdj neki az ismerkedésnek? Az alábbiakban segítünk megoldani a problémát:

Az ozmológia vagyis a szaglással foglalkozó tudományág kimutatta, hogy a férfiak ás a nők a feromonoknak köszönhetően gyakorolnak hatást az ellenkező nemre. A feromonok, a szexuális izgalom és vonzalom felkeltését serkentő kémiai anyagok jelzik a szexuális vágyat, a szexuális készenlétet és a hormonszintet,ezen kívül a termékenységet és a legmélyebb érzelmeket.

Na, de hogyan tudom felhívni a csajok figyelmét?

A FEROMONX feromonos parfüm állandó használata mellett, a viselője sokkal több figyelmet és kedvességet kap. Nagyobb eséllyel kerül közeli kapcsolatban az ellenkező nemmel.

A feromonok elsősorban az orrunkon keresztül érzékeljük.
A férfiaknak csupán 10%-a bocsájt ki nagy mennyiségű androszteront, amely sokak szerint a férfiak nemi vonzerejüket köszönhetik.

Ezeknek a férfiaknak a megjelenésük,[sociallocker id=508] kinézetük általában nem olyan vonzó, nem tipikusan a “lányok kedvencei” alkatok, ennek ellenére is a feromonoknak köszönhetően van rá esély hogy erőteljes vonzerőre kapjanak.[/sociallocker]

« Hogyan legyek vonzó?
Hogyan csábítsam el a nőket? »