4 Tipp hogyan kerüld el az “Ő a legjobb fiú barátom”jelzőt Témakör: Csajozási Tippek

Tippek hogyan kerüld el az “ő a legjobb fiú barátom státuszt”:

Régóta tetszik az új kollégád, vagy az új földszinti lakó?! Most megmutatjuk mit NE csinálj ha több akarsz lenni neki egy havernál!

[sociallocker id=508]

1. “Nem iszunk meg valamit munka után?”
Kerüld ezt a kérdést , ha azt akarod hogy férfiként tekintsen Rád! Az ember a haverjaival és a barátaival szokott beülni munka után fél 5 és fél 6 között a munkai feszültséget levezető sörre! Lehet hogy elmeséli ami nyomja a lelkét , de ettől nem leszel neki több, mint barát.

Ha komolyabb terveid lennének a kiszemelteddel , akkor este hívd el és akkor is kettesben legyetek!

2. Elhív magával vásárolni…
A legrosszabb amit tehet,még véletlenül se mondj igent ha még nem tudod milyen szinten tart a kapcsolatotok, vagy ha nem egyértelmű mit akar tőled! A nők meleg haverjukat vagy épp legjobb barátnőjüket szokták elhívni vásárolni. Persze örülnek egy férfi véleményének is , aki megmondja nekik hogy miben szexi . Ezzel csak az a baj hogy ilyenkor nem neked akarnak tetszeni.

3. Szakítás
Régóta tetszik a csaj , de kapcsolatban volt, ám most épp kidobta a volt barátját , te pedig gyorsan lecsapnál Rá? Ne tedd! Még akkor sem ha a bizalmába, fogad és az ötödik koktél után a te válladon sírja el, hogy még mindig szereti Tomit. Te pedig megmaradsz abban a státuszban hogy: ” Te vagy az egyetlen normális férfi a világon, te vagy a legjobb barátom. Nagyon szerencsés nő lesz aki a feleséged lesz.” Igazi barát státusz-ezt te sem akarod.

4. Dicséretek
Sokszor hangoztatja hogy mennyire tökéletes pasi vagy? Szerinte más vagy mint a többi, nem csak a szexre mész. Igazi lelki barát vagy akivel mindent meglehet beszélni, mindent megért? Bármennyire is kedves szavak ezek, fel sem merül benne hogy Ő legyen az a nő aki megkap téged, és akivel boldogan éltek míg meg nem haltok…

[/sociallocker]