Amit a férfiak nem vesznek észre szex közben! Témakör: Pasizási Tippek

Amit  nem vesznek észre szex közben:

A férfiak sok mindent nem vesznek észre szex közben, felesleges a testi hibák miatt stresszelni, inkább add át magad a pillanatnak és élvezd!

Testi adottságok:

Ha odáig eljut egy férfi, hogy ágyba akar bújni veled, akkor nem a kisebb testi hibáidat fogja figyelni.
Neki csak a cél lebeg a szeme előtt. Azok a dolgok kisebb bőrhibák, ami téged zavar, észre sem fogja venni. Épp ezért fontos, hogy ne feszengj, hanem élvezd a gyönyört.

Ápoltság:

Minden szexuális együttlét során fontos az ápoltság és a higiénia. De ha éppen olyan helyzetben vagy, hogy két napja nem kapsz időpontot szőrtelenítésre, de minden porcikáddal kívánod a srácot, akkor ez miatt ne utasítsd vissza. Használd ki a boldog perceket.

A jó szex alapja a [sociallocker id=508]vonzalom, a testi vibrálás. Az ápoltság és az igényesség alapkérdés. Mindenki maga dönti el, mennyire fontos neki és mennyit tud elviselni.  A közös szex során szerzett verejtékek, biztosan elkerülik a férfi figyelmét az aktus során, ő gyönyört akar, hogy élvezd, élvezzetek együtt. Nem a melled méretével fog foglalkozni, hisz, téged választott, a te testedet kívánja. Összekócolódott a hajad? Elkenődött a sminked? Ne idegeskedj ezen. A férfiak a természetességet szeretik. Kócosan és gyűrötten is szép vagy! Az a fontos , hogy élvezd az együtt töltött pillanatokat, boldognak és felszabadultnak lásson! Ne feszengj, ne görcsölj, ne idegeskedj.
[/sociallocker]