4 idegesítő férfi viselkedés Témakör: Csajozási Tippek

Ne tedd!- Ez a tipikus 4 idegesítő férfi viselkedés:

Jó benyomást akarsz tenni a kiszemeltedre? Szuper! Mutatunk 4 férfi viselkedést, amit ne tegyél, ha megakarod szerezni a nőt!

1. Nőgyűlölet:
Az első ismerkedési stádiumban fontos hogy ne mutasd ki hogy mekkorát csalódtál és hogy mennyire kiábrándultál a Nőkből. Próbáld meg leplezni keserűséged új kiválasztottad előtt.
A nőknek nem imponálnak a keserű szavaid és a negatív megjegyzéseid.

2. A “megmondó” férfi
Férfiak akik azt hiszik hogy az ő viselkedésük és magatartásuk , mindenki számára a követendő példa és ezt nem felejtik el minden helyzetben hangoztatni is. Már az első randin megmondja a nőnek hogy mit kellene ennie – hisz mint mindent ezt is ő jobban tudja!
Kerüld ezt a viselkedést , még nem késő változtatni.

3.”igazi tökös gyerek vagyok”
Egy pillanatig sem titkolja hogy ő[sociallocker id=508]bizony megfordul az utcán a nők után, esetleg még utánuk is füttyent, akár a jelenlétedben is . Véleményét sem titkolja és megjegyzések mellett tudtodra adja milyen bomba nő sétált el mellettetek.
Ne Tedd!Legyen benned tisztelet!

4.”Nem vagyok agresszív b*zd meg!”
Agresszió a tárgyakkal , a pincérrel , és persze saját magát sem kíméli. A legapróbb nem tetszését is asztalra csapással jelzi partnere iránt, gondolkodás nélkül ráüvölt.
Ezzel a viselkedéssel biztosan nem fogod elérni hogy kiválasztottad férfiként, büszkén tekintsen Rád. Vezesd le másképp a feszültséget.[/sociallocker]