4 JEL-Ha a srácnak csak a szexre kellesz! Témakör: Pasizási Tippek

Ha csak a szexre kellesz:

Honnan veheted észre, hogy a pasinak csak a szexre kellesz? Milyen jelei lehetnek, mire figyelj, ha Te ennél többre vágysz?

1. Párbeszéd

Fontos hogy ne csak magáról beszéljen, hanem téged is meghallgasson, kérdezzen érdeklődjön rólad! Ha csak magáról beszél és láthatóan nem kíváncsi Rád, akkor az már egy kezdő rossz jel lehet rátok nézve!

2. Nem keres

Fontos tényező lehet, ha csak rövid szavas üzenetet váltasz vele, ha nem válaszol a hívásaidra. Akkor keres, amikor neki épp olyan kedve van, vagy épp senki nem ért rá akkor vele találkozni és valamivel el akarja ütni az időt!

3. Mentegetőzés

Egyszer csak azon kapod magad, hogy kifogásokat keresel a barátaid vagy a szüleid előtt,[sociallocker id=508] hogy miért ilyen vagy nem olyan a srác. Mentegetéssel nem oldasz meg semmit. Valószínű, hogy nem a megfelelő férfival próbálkozol!

4. Barátok

Fontos pillanat lehet, amikor bemutat a barátainak. Figyeld meg a viselkedését, hogyan viselkedik veled a barátai előtt. Ha ugyanúgy ahogy kettesben vagytok, akkor nincs gond, de ha kevés időt szán rád és nem foglalkozik veled, akkor ideje hogy mást keress magad mellé. Nem ő lesz számodra a megfelelő partner. [/sociallocker]