3 dolog, amit soha ne tégy egy randin! Témakör: Pasizási Tippek

Előfordult már veled hogy úgy érezted mindent tökéletesen csináltál egy randin mégis a pasi szinte elmenekült a helyszínről? Reméljük hogy nem, de talán most magadra ismersz. Nézzük:

Első randi feromon parfüm ingyen szállítással

Első számú szabály:

Ha alkoholt fogyasztasz, csakis mértékkel! Ha feszélyezetten érzed magad, bátorítónak nélkülözhetetlen első randin nélkülözhetetlen valami kis kedélyjavító, egy-két pohár bornál vagy pezsgőnél semmiképp se igyál többet, hiszen senkinek sem kell egy visítozó, hangosan nevetgélő nő.

Kettes számú szabály:

Mindig legyél pontos! Elterjedt az a tévhit hogy nekünk nőknek meg van engedve a késés. Ez nem így van. Neked sem esne jól, ha fél órákat várnál kiszemeltedre. Biztosan megbántva éreznéd magad és ez rányomná a bélyegét az egész randira. Pár percnél soha ne késs többet és törekedj mindig a pontosságra.

És ami a legfontosabb; Soha ne „öntsd” magadra nagyi régi erős parfümjét!

Válassz inkább egy neked megfelelő parfümöt, amiben segítségedre lehet oldalunk. Parfümödet körülbelül 10 centis távolságból fújd magadra. Fújj a hajadra, a füled mögé, vagy a nyakadra, esetleg a csuklódra. Semmiképp ne dörzsöld össze a két csuklód, hisz összetörnek az illatmolekulák, és a Feromon X Parfümöd nem tudja kifejteni legjobb hatását. Legyél vadítóan szexi a kikísérletezett és jól bevált illatainkkal és zsebeld be a dicséreteket már az első randin. Ha pedig párodat szeretnéd újra meghódítani, itt a remek alkalom!