Árulkodó testbeszéd – Nyugi, ne stresszelj! Témakör: Pasizási Tippek

Az első randi sokak számára stresszes helyzet lehet, a testbeszéd sok mindent elárul mindkettőtökről. Ügyelj arra, hogy kiválasztottad a stresszt és az izgalmat semmiképp se vegye észre rajtad, mert a randi esetleg rosszul sülhet el.

Gyorstalpaló testbeszéd cikkünk az alábbiakban segít neked abban hogyan „csapd be” választottad nyugodt testbeszédeddel, még ha belül legszívesebben ordítanál az izgatottságtól:

Először is: Nyugi! Nem vesztőhelyre mész, csak egy kellemes randin fogsz részt venni álmaid pasijával 😉

1. Ne fond össze a karjaid!

Az összefont karok bizonytalanságról, illetve idegességről árulkodnak. Továbbá a pasi zárkózottságot vehet észre rajtad, és ha még csak azért tartod így karjaidat, mert ideges vagy, akkor ezt félreértelmezheti, és azt láthatja rajtad ”ki ez a pasi egyáltalán , és én mit keresek itt?!”

2. Ne tedd egyfolytában a szád elé a kezed!

Ha a szád elé teszed a kezed miközben beszélsz az jöhet le a pasinak hogy nem vagy őszinte, vagy a legcikibb ha azt hiszi, hogy büdös a szád.. Szóval légyszi neeee!

Hanem szeretnéd hogy félreértse idegességedben tett gesztusaidat kezedet pihentesd combjaidon, esetleg az asztalon, közben másik kezeddel játszhatsz fürtjeiddel is.

3. Beszélgetés közben mindig nézz a szemébe

– persze ne idegesítően meredj rá egyfolytában – ugyanis ha úgy beszélsz, hogy közben nem rá nézel szintén azt vonhatja le következtetésül hogy nem vagy őszinte. Ha ő beszél és úgy nem nézel a szemébe, hanem mindenhova máshova ahova nem kéne, azt hiheti hogy nem érdekled amit mondd, és ezzel nagyon elszúrhatod a randit, hisz egy pasi szeret magáról mesélni, és ha azt látja rajtad hogy nem érdekel téged amit mond, ha ez még nem is így van biztos lehetsz benne hogy nem fog veled többet találkozni.