Használati utasítás az új Pasidhoz Témakör: Pasizási Tippek

Hasznos tanácsok férfiakról nőknek. Ha betartod a használati utasítás előírásait, akkor garantáltan jól fog működni az új pasid!

Mennyivel könnyebb lenne egy párkapcsolat, ha mindenkihez lenne egy használati utasítás, ami megmondja mikor, mit kell tenni, mit nem szabad csinálni, hogyan kell az esetleges hibákat kiküszöbölni. Íme, a miénk:

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Gratulálunk az új Pasidhoz! Tartsd be a kezelési útmutatót, és a férfi meghálálja!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:

Mielőtt üzembe helyeznéd az új férfit, fel kell tölteni!
Legalább 3 órán át csatlakoztatni kell a konyhaasztalhoz: adj neki töltött káposztát és újságot. A feltöltés közben ne zavard! Utána üzemképes és bármikor újratölthető.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

A férfi leírása:
A férfi érzékeny, vigyázz rá. Különösen focinéző és internetező modell. Ott kell hagyni a világbajnokság alatt és számítógép közelében. A férfi hiszékeny, azt hiszi, hogy mindenkinél okosabb. A kopasz, szőrös modell szereti a szexet; a szakállas, szemüveges irodalmi beszélgetésre alkalmas. A férfi legfontosabb része a gyomor, hírolvasó központ és nemi szerv. Ezek mindegyike külön-külön is képes elterelni a figyelmét mindenről.

A férfi üzemeltetése:
A Férfi üzemeltetése egyszerű. Reggel kávéval kapcsoljuk be, ha mégsem élénk, kérdezzünk sporteseményt, vagy politikai híreket. Ha azt akarod, hogy jól funkcionáljon, nézz rá érdeklődve, dicsérd az eszét, bátorságát. Hideg sörért, meleg ételért hálás. Ne felejts időnként ágyba bújni vele. Közben mondd neki; oroszlán.

A Férfi karbantartása:
A Férfi folyamatos karbantartásra szorul. Kell ápolni a testét, balzsamozni a lelkét, másként könnyen elromlik. Küldd edzőterembe, focizni, teniszezni. Lelkének sok elismerés kell, hogy ne veszítse el az önbizalmát. Új ruhára ne költs, úgysem veszi fel.

Gyakori működési problémák és megoldási javaslatok:

1. A Férfi nem törődik veled, nem hallgat meg – Mondd neki, hogy találkoztál a diákkori szerelmeddel!

2. A Férfi túl sokat néz focit, híradót – Aludj külön ágyban, ettől pár nap alatt megjavul!

3. A Férfi ápolatlan, káromkodik, durva!? – Szerezz újabb modellt, a selejteset dobd ki! A feladat megkönnyítéséhez és a GARANTÁLT CSÁBÍTÁSHOZ a FEROMON X Parfümjeit ajánljuk! >>>