Így érd el, hogy leszólítsanak a pasik – 7 ismerkedős tipp nőknek, egyenesen a férfiaktól Témakör: Pasizási Tippek

 

Érd el, hogy leszólítsanak! Számtalanszor előfordul, hogy egy férfi és egy nő megtetszik egymásnak ismeretlenül valamilyen közösségi helyzetben, de hiába szeretnék mindketten, végül mégsem elegyednek szóba. Megkérdeztük, a férfiak pedig megosztották velünk, mit tehetünk Mi nők az ügy érdekében.

1. Ne közönséges légy, de tűnj ki a tömegből!

Gábor – FEROMON X – Giorgio Armani
“A múltkor egy barátom révén egy nagyrészt ismeretlen társasággal voltam bulizni, és utána visszahallottam, hogy az egyik lánynak tetszettem közülük és szívesen megismerkedett volna velem. A gond csak az, hogy egyáltalán nem emlékeztem erre a lányra. Megnéztem a fotóit az interneten és kimondottan helyesnek találtam. Nem értettem a dolgot, hogy nem vettem őt észre? Azóta újra találkoztunk egy buliban, és világos lett a dolog: az öltözködése, a viselkedése mind-mind azt sugallja, hogy ‘ne vegyél észre’. Még a haja is olyan, hogy alig látszik tőle az arca.”

2. Legyél érdeklődő!

Zoli – FEROMON X – Hugo Boss
“Sokszor van olyan, hogy hiába tűnik fel nekem egy szép lány, és akarnék szóba elegyedni vele, de nem megyek oda hozzá, mert azt látom rajta, hogy ő viszont egyáltalán nem érdeklődik a körülötte lévő idegenek iránt. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy biztosan nem is akar egyáltalán ismerkedni, mert van párja, vagy nem szeret szórakozóhelyen pasizni, vagy akármi ehhez hasonló. Aztán utólag meg néha eszembe jut, hogy lehet, hogy nem is így volt, csak épp túlságosan elmerült a társaságában, és igazából lehetett volna esélyem.”

3. Használd a szemed!

Ede (36) – FEROMON X – Christian  Dior
“A legfontosabb a szemezés egy ilyen helyzetben. Azzal szerintem mindent el tud érni a nő. Ha megnéz engem, akkor az szinte felhívás keringőre és azt illik viszonozni az én elképzelésem szerint. Ha pedig én kezdeményezek szemezést vele és ő pedig pozitívan reagál rá, nem kapja el a szemét egyből, egymásba kapcsolódik a tekintetünk, akkor nagyon béna férfinak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne menjen oda megszólítani a hölgyet.”

4. Mosolyogj!

András (28) – FEROMON X – Hugo Boss
“Nekem az a legfurább helyzet, amikor látom egy lányon, hogy észrevett, még esetleg meg is nézzük egymást, de aztán egyáltalán nem mosolyog, amikor visszanéz rám. Ebből mindig arra gondolok, hogy valószínűleg annyira nem is tetszem neki, vagy hogy sótlan típus lehet. Viszont olyan sokszor volt, hogy valakit épp a mosolya miatt vettem észre, és leszólítottam, pedig talán amúgy fel se tűnt volna.”

5. Szakadj el a többiektől!

Viktor (30) – FEROMON X – Christian Dior
“Láttam egy természetfilmet, ami arról szólt, hogy a leendő áldozatukat az oroszlánok hogyan választják le a csordáról, mielőtt elkapják. Jókat mosolyogtam magamban, mert a barátaimmal a buliban ismerkedéskor is ugyanezeket a kifejezéseket szoktuk használni poénból. A gond csak az, amikor egy lány az istennek se akar elszakadni a társaságától, akikkel jött, egy percre se hagyja ott őket. Egy nagy létszámú, vihorászó csajbanda közepébe pedig még azok a pasik se fognak odamenni megszólítani valakit, akik amúgy megtennék.”

6. Hozd helyzetbe!

Dávid (28) – FEROMON X – Giorgio Armani
“Én mindig is nehezen vettem rá magamat, hogy megszólítsak lányokat ilyen helyzetekben, még akkor is, ha tudtam, hogy érdeklem őket. Az viszont sosem tetszett, ha egy lány direkt kezdeményezett, így hát elég gyakran maradtam hoppon. A mostani barátnőmmel úgy ismerkedtünk meg, hogy felmérte, hogy tetszem neki, és látta a bénázásomat is, így hát ‘okosan’ épp akkor jött a pulthoz italt venni, mint én. Mellettem állt, rám nézett, és muszáj volt megszólítanom. Nem kezdeményezett, de elérte, hogy ne tudjak ne kezdeményezni.”

7. Ne játszd túl magad!

Krisztián (25) – FEROMON X – Christian  Dior
“Én olyannak tartom magam, aki könnyen ismerkedik társaságban, és nincs gondom azzal, ha oda kell menni egy nőhöz. Egy dolog tud visszatartani, de az nagyon: ha a lány előadja, hogy ő itt a szívek királynője, és mindenki őt akarja. Belül tudom, hogy ezt épp azért csinálja, hogy felhívja magára a figyelmemet, de valami kisördög meg azt mondja bennem, hogy ‘jó, akkor szedjen fel téged az a sok pasi, aki szerinted mind rád van izgulva’. A tapasztalatok alapján legtöbbször az ilyen lányok a végén egyedül mennek haza.”