Mivel lepd meg Valentin napra a férfiakat? Témakör: Pasizási Tippek

 

Nem tudod mit adj a párodnak Valentin napra? Semmi ötleted sincs és már teljesen kétségbe vagy esve? Segítünk!

1.Haver-kártya!

A férfiak szeretik a közös iszogatós estéket a haverokkal! Lepd meg a sokat látogatott kedvenc pub-jának ajándékkártyájával és fogyasszon a te számládra ! Figyeld meg a reakciót, imádni fog érte! Ezzel csak azt bizonyítod hogy nem akarod kisajátítani és bizonyos körülmények között elfogadod a haverokkal töltött röpke órákat! Garantáltan dicsekedni fog a srácoknak hogy övé a világ legjobb nője!

2.Kuponok!

Készíts saját kezűleg személyre szabott ajándék kártyát melyen az általad megadott ajándéktippeket adhatod meg. Tudd meg a titkos vágyait és váltsd valóra ! Lehet az akár egy közös gyertyafényes fürdőzés egy pohár pezsgővel gyertyafényben, vagy akár a kedvenc fehérneműjében közösen eltöltött éjszaka. Készítsd el a kedvenc [sociallocker id=508]ételét egy romantikus vacsora keretében, romantikus hangulatban! Élvezni fogja, a Valentin nap nálatok nem csak egy napos lesz , a kitüntetett figyelmet hetekig élvezheti!

3.Csokoládé fondü :

Készíts csokoládé szökőkutat -eperrel- lepd meg szerelmed édesség ízorgiával! Nagyanyáink szerint a férfi szívéhez a gyomrán vezet az út , ezt az elvet alkalmazva kényeztessétek ízlelőbimbóitokat ! A siker garantált!Édes éjszakára fel![/sociallocker]