Mitől esik szerelembe a férfi? Témakör: Pasizási Tippek

Szerelmes férfira vágysz? Azt akarod, hogy csak Te létezz a világon a számára?

1. A kiszemelt nő hasonlít az édesanyjára:
Kutatások alapján bizonyítható hogy felnőttként a férfiak olyan nőkhöz vonzódnak akiknek a karaktere, arcvonása, jelleme , hasonlít az édasányjáéra. Mindez avval magyarázható hogy gyermekkorban a szülőt látja legtöbbet a gyermek. Párválasztásuk során pedig tudatalatt hasonló nőket választanak.

2. Természetes illat:

Itt nem a legújabb divatparfümökről beszélünk ami egy köszönés alatt létrejött üdvözlő puszi során kellemetlen nyomot hagy a férfiban, akár a töménysége illetve kellemetlen íze miatt, hanem a feromonról.
A feromon kémiai vegyület amely tudat alatt irányítja a férfi és a nő közötti vonzódást.

3. Ha kiszemelted nem hangoztatja minden órában hogy mennyire szerelmes beléd és hogy mennyire fontos vagy neki, akkor se ess kétségbe. A férfiak a gesztusokkal, tetteikkel jelzik hogy mennyire vagy fontos neki. Figyeld a reakcióit és megtudhatod mekkora az irántad érzett szerelem faktora!

4. A férfiak nagyobb százalékára igaz hogy első látásra szerelembe esik egy kapcsolat elején. A sok szeretkezés , meghitt együttlét nagy szerepet játszik abban hogy a férfi komoly érzéseket tápláljon irántad. Minél többször teremtesz meghitt édes kettest, annál jobban elfognak mélyülni az érzései irántad. Ha még nem tették meg ezt a lépést, az sem gond , elég ha csábító a nézésed , vagy szenvedélyes gesztusokat teszel felé. A várakozás pedig még izgatóbbá teszi az első együttlétet.