Online flörtölni és ismerkedni? Hogyan? Témakör: Csábítási Tippek

Aki nem olvas blogokat, és főleg nem kommentel, annak sejtelme sincs arról, micsoda vadászterület, lehetőség van napjainkban online flörtölni és ismerkedni. Mert egy-egy bloghoz kapcsolódóan összeverődhet olyan jó társaság, amelynek tagjai előbb-utóbb elkezdik megismerni egymást, csipkelődés, flörtölés alakul ki. No, és megindulhatnak a magánlevelek…

Te is szeretnél online flörtölni és ismerkedni?

A felszín alatt, amely a kommenthalmot jelenti, ott fortyog az a végtelen sok kapcsolódási lehetőség, amely a hozzászólók között létrejöhet. Ha kapcsolati mátrixot akarna valaki rajzolni, elég érdekes eredményre jutna… Mert itt vannak kettős identitások, olyanok, akik már ismerik egymást, de az egyik nem tudja, hogy a másik az, aki, szóval mindenki bújócskázhat, amennyit akar, aztán vagy fény derül a játékra, vagy sem.

No persze egy ponton túl komolyra fordulhatnak a dolgok, és összekeveredhetnek a szálak. Mennyire lesz diszkrét az egyik kommentelő a valódi életben történt eseményekkel kapcsolatban, mikor a blogon beszélget, mennyire a másik? Ki miért titkolózik és ki miért nem? Mekkora a lebukási veszély a valódi partnerek vagy más, virtuális világból jövő, de lassan valódivá váló partnerek előtt? Mi az, ami már komoly flörtnek számít, és mi a szimpla játék? Mit érzünk, ha a velünk kacérkodó illető hirtelen mást is bevon a játékba, vagy úgy tűnik, egyenest lecserélt bennünket? Mennyire válunk függővé az egész hangulattól?

Tény, hogy nem nehéz itt vadászni, főleg azok számára, akik megfelelő verbális adottságokkal rendelkeznek, bár nyilván egész eltérő kép alakulhat ki valakiről a kommentjei alapján, mint egy esetleges találkozás alkalmával. Bizonyos kommentelők beindítják az ember fantáziáját, és abból aztán szinte bármi lehet… A virtuális és a valóságos világ egyszer csak találkozik. A kommentekből rengeteg minden kiderül rólunk, ha valaki kicsit jobban beleássa magát a hozzászólásainkba, teljes profilt alkothat. Soha nem volt még ennyire könnyű félrelépni, és soha nem volt még ennyire könnyű nyomozni sem.

Ha már itt tartunk, a a hűtlenség blogot biztosan sokan tekintik alkalmas vadászterületnek. Hiszen nevében hordozza a lényeget: itt nagy eséllyel találni olyan embereket, akik nem a monogámia elkötelezett hívei, vagyis viszonylag könnyen táncba vihetők. Persze, ha már azért vannak itt, mert épp hűtlenek, akkor elvileg foglaltak is. Vagy mégsem. Tán több partnerrel is szívesen kavarnak, vagy épp szakítottak a szeretőjükkel, azért jönnek ide, esetleg nem is ők a megcsalók, hanem őhozzájuk hűtlenek, vagy épp szeretőt keresnek, de még nem találtak. És a hűség hívei is elő-előfordulnak. A flörtölésből azért ők se maradnak ki, ha ideszoknak, amint ezt már többször alkalmunk volt konstatálni.