Amikor mondj nemet a randira Témakör: Pasizási Tippek

Mondj nemet a randira:

Vannak olyan helyzetek, amikor jobban jársz, ha lemondod a randit, mint ha részt veszel rajta.

Ha egy srác randira hív, az még nem jelenti azt, hogy automatikusan el is kell menned a találkára.

Az alábbi esetekben, jobb ha finoman elutasítod a meghívást:[sociallocker id=508]

Furcsa üzenetek:
Előfordulhat, hogy a fiú annyira odavan érted, hogy már a randi előtt is ír neked. Ez még cuki is lehet, ha nem esik túlzásba, és az üzenetekben leginkább az áll, mennyire várja a találkozót, vagy mennyire tetszel neki, esetleg érdeklődik rólad és megpróbál minél jobban megismerni.
Ha azonban a levelei olyan hangvételűek, amelyeket leginkább egy 18-as karikás felnőtt film előjátékaként tudsz elképzelni, vagy nagy mennyiségben, naponta többször elárasztja a fiókodat a rajongói üzenetekkel, érdemes visszavonulót fújnod, lemondani a randit, és inkább felfüggeszteni az ismerkedést, mert a fickótól valószínűleg jobb távol tartani magad.

Kétes helyszín:
Jó esetben előre megbeszélitek, hogy hol lesz a randi, vagy legalábbis elárulja a pasi, hogy milyen helyre tervezi a találkát. Első alkalommal ne nagyon vállalj be egy meglepetés helyszínt, mert egyrészt kellemetlenül is elsülhet a dolog, ha a srác mellétrafál, másrészt veszélyes lehet, hogy senki sem tudja az ismerőseid közül, hová mentek.

Egyoldalú vonzalom:
Bármilyen nemesnek is tűnik a szándék az adott pillanatban, ne menj randira egy olyan fiúval, aki nem tetszik igazán. Érthető, hogy nem akarod megbántani, de hidd el, ha sajnálatból ébresztesz hiú reményeket benne, sokkal nagyobb fájdalmat okozol neki, mint ha már az elején egyenesen megmondanád, hogy te nem érzel ugyanúgy iránta. Csak akkor mondj igent a találkára, ha úgy érzed, te is vonzódsz a másikhoz.[/sociallocker]