A szerelmes férfi jelei Témakör: Pasizási Tippek

A szerelmes férfi jelei:

A szerelmes férfi sokszínű. Van, akinek az első villámcsapás lángra gyújtja a szívét, és ezt nem is igyekszik eltitkolni, ugyanakkor akadnak csendesebb férfiak is. Akik nem lepnek meg 50 szál rózsával az első randevún, és nem is mondják ki a bűvös szót, hogy bele kelljen pirulni, hiszen az ő szívüket lassabban kerítik hatalmukba a nagy érzelmek.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy őket hidegen hagyná, ami közöttetek alakul, csak éppen nem csinálnak nagy színházat a dologból, mert nekik az nem megy. Azonban a hasonló pasikat is könnyen tetten érheted, hiszen az érzelmeket lehetetlen eltitkolni. Csak tudnod kell, mire figyelj! Mutatjuk:[sociallocker id=508]

Követő tekintet

A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés.
Ez minden bizonnyal komolyabb vonzalomról, talán már bimbózó érzelmekről is árulkodik, hasonló helyzetben tehát számíthatsz rá, hogy idővel egyértelműbb jeleit is adja szerelmének. Addig azonban fölösleges lenne elrontanod a varázslatos pillanatokat azzal, hogy gyanakvóan lesed a szenvedély bizonyítékait, hiszen ezek mind előtted vannak! Amennyiben ugyanis a pasi szíve kezd lángra lobbanni irántad, valószínűleg nemcsak a lopott pillantásai árulják el, de egyéb szerelmes gesztusokat is megfigyelhetsz rajta.

Zavart mosoly

Talán, mert épp rajtakaptad, hogy titokban téged nézett, vagy, mert a saját érzelmei még számára is szokatlanok, a szerelmes férfi arcán gyakran megfigyelheted a zavart mosolyt is.
Ha szíved választottjától azt is várnád, hogy magabiztos és határozott legyen, ennyit igazán elnézhetsz neki, különösen, ha te vagy az oka a pillanatnyi megilletődésnek. Amennyiben ugyanis az udvarlás kezdetén úgy tűnt, hogy a pasi az a típus, aki tudja, mit akar, később azonban a jelenlétedben mégis elfogja egy kis zavar, netán még a borospoharat is felborítja, kétségtelen, hogy nem hagyod hidegen. Hiszen ez a reakció annak a bizonyítéka, hogy szeretne megfelelni neked, és persze annyira igyekszik a legjobb formáját hozni, hogy néha éppen emiatt kicsit felsül. Ne gondold azonban azt, hogy talán nem is kellett volna elmenned a második randira, hiszen mindez a bimbózó szerelem jele lehet. [/sociallocker]