A női lélek rejtelmei Témakör: Csajozási Tippek

Ha már feladtad, hogy megértsd a női lélek rejtelmeit, akkor ne ess kétségbe! Nem vagy ezzel egyedül! 🙂

Egy ember a tengerparton sétálva belebotlik egy palackba.Felveszi,kihúzza a dugót. Abban a pillanatban feltornyosul előtte egy dzsinn.

A dzsinn lenéz rá, és így szól:

Ember megszabadítottál a rabságomból. Úgy szokott lenni, hogy cserébe teljesítem három kívánságod, de most rohanok, úgyhogy csak egyre van időm.

Emberünk elgondolkodik, és így szól: Mindig arra vágytam,hogy eljussak Hawaiira, de félek a repüléstol, és nem bírom a tengeri utazást sem. Nem tudnál egy hidat építeni Hawaiira, hogy kocsival mehessek?!

Micsoda?- hördül fel a dzsinn. – Hiszen ez lehetetlen! Képzeld el, hogy mekkora szervezés kellene hozzá! Óriási pillérek, amelyek leérnek a tenger fenekéig! Gondold meg, mennyi beton meg acél kellene hozzá! Ez aljas ötlet. Kívánj valami mást!

Na jó,mondja a fickó,és töri a fejét valami tényleg jó kérésen. Végül kiböki:

Tudod, én négyszer házasodtam és váltam. Mindegyik feleségem azt mondja, hogy nem törődtem eleget vele, nem értettem meg és érzéketlen vagyok. Új életet szeretnék kezdeni. Szeretném tudni, hogy mit érez
egy nő, mi jár a fejében?! Érteni szeretném, miért sír. Meg akarom érteni, hogy mit akar valójában, amikor egy szót sem szól. Szeretném tudni, hogyan lehet a noket igazán boldoggá tenni.

Feromon parfüm ingyen szállítással férfiaknak ás nőknek

A dzsinn ránéz, és így szól:
Két- vagy négysávos hidat akarsz?