Nők-Szexhoroszkóp Témakör: Csajozási Tippek

Csillagjegy-szexhoroszkóp

A tökéletes szexpartnert keresed? Most csillagjegy szerint megtudhatod, milyen szerető a kiszemelted az ágyban:

Kos nő:[sociallocker id=508] vadul érzéki vagy, szenvedélyes és kalandvágyó. Bárhol és bármikor szereted a szexet, pontosan tudod, mire vágysz: heves és gyakori szeretkezésekre. Szeretsz irányítani, de ugyanakkor szükséges érezned azt is, hogy szeretnek. Partnerként, társként tüzes vagy, mégis lojális és érzelmes. Szereted, ha a férfi borostája, vagy esetleg már puha szakálla csiklandoz és cirógat. Legideálisabb szexpartnereid: Kos, Bika, Oroszlán.
Bika nő: Te arra vágysz, hogy a férfi türelmes legyen, kedves és úgy szeressen, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Szereted a szexuális kényeztetést, de nem vágysz túl szokatlan kalandokra. Viszont igényes szexpartner vagy és az utolsó lélegzetéig kimeríted a szeretődet. Szükséged van a hízelgésre és a dicséretekre is, szeretsz szóban visszaigazolást adni és kapni. A legkedvesebb élményed: ha a lábujjaidat szopogatják. Szereted a harapdálást is. Legjobb szexpartnereid. Rák, Nyilas, Skorpió és Oroszlán.

Ikrek nő: Többnyire te vagy az agresszor, s nem igazán hoz zavarba a viselkedésed, mert minden szabályt semmibe veszel, hacsak nem te állítottad fel őket. Olyan szerető vagy, aki tudja, hogyan használja ki az időt. Egyszemélyes női hárem vagy, s a partnered jobban teszi, ha figyelembe veszi, hogy neked a lelki és a testi, illetve a romantikus is a gyakorlatias dolgok kombinációjára van szükséged. Például szeretsz beszélgetni a pasiddal a hancúrozás után! Legjobb szexpartnerek: Oroszlán, Skorpió, Vízöntő, Mérleg és Halak. Kedvenc kütyüd: a vibrátor.

Rák nő: Szinte sosem te teszed meg az első lépést, viszont csodálatos szerető vagy, mert mély érzékiség rejlik benned. Partnered buzgalmát szenvedéllyel fokozod és a legjobb teljesítményt hozod ki belőle. Ha egyedül vagy, gyakran maszturbálsz, mert tested igényli az élményt. Kedvenc pozitúrád: hason fekszel és a férfi hátulról hatol beléd. Legjobb szexpartnerek: Bika, Oroszlán, Szűz, Skorpió és Halak. Vigyázz, könnyen a szexuális vágyak rabja lehetsz!

Oroszlán nő: Simulékony vagy, buja, csábító és lusta! Amit az oroszlán akar, azt az oroszlán meg is kapja! Nagyon készséges vagy, ami a szexet illeti, erről partnereid sebei is tanúskodnak. Szeretsz a csúcson lenni, elvárod, hogy a férfiak felnézzenek rád, behódoljanak neked és csodálják gyönyörű tested. Legjobb szexpartnerek: Kos, Mérleg, Skorpió, Nyilas. Szexre csábító ruhatárad legféltettebb kincsei: a leheletnyi, mélyen kivágott melltartó és a falatnyi tanga!

Szűz nő: Nincsenek illúzióid a szexről, és nem érted miért túlozzák el annyira a jelentőségét. Azokat a férfiakat szereted, akik türelmesen várnak, míg az érzelmi kapcsolat eljut addig a pontig, hogy a szex is szóba jöhet. Viszont ha levetkőzöd a gátlásaidat, akkor szereted az együttes maszturbációt és élvezed, ha egy kicsit megbüntetnek, méltóságod és tartásod kiváló gerjesztő mindkettőtöknek. Igazi művészévé válsz az örömszerzésnek. Kedvenc perverziód: akkor élvezed igazán, ha egy harmadik személy is jelen van és nézi. Legjobb szexpartnerek: Ikrek, Rák, Vízöntő.

Mérleg nő: A kulcsszó: dráma. Te biztosítod a szexhez szükséges „színpadi környezetet”. Rendkívül nőies vagy és ösztönösen exhibicionista. Úgy érzed a tested azért teremtették, hogy megmutathasd, és hogy megcsodálhassák. Ezt a fajta csábítást érezni már művészet és nem erőszak. Ha megfelelően tálalják, könnyedén mondasz igent szinte mindenre. Szokatlan módon vagy képes bánni hüvelyi izmaiddal. Legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Nyilas és Vízöntő. Minden olyan pozitúrát szeretsz, ahol a popsid kihangsúlyozódik, vagy szerephez jut.

Skorpió nő: Kíváncsi vagy, kutató és kísérletező. Tisztában vagy vele, hogy az erotika sokkal több a puszta szerelmeskedésnél. Míg a nyilvánosság számára te vagy a tökéletes hölgy, a hálószobában úgy öltözködsz és viselkedsz, mint egy ribanc. Nagyon fontos a számodra, hogy irányíthasd az orgazmusod, és mindent megteszel azért, hogy a partnered kihasználja, sőt növelhesse potenciáját. Nem fogadsz el nemleges választ, és ha kiszemeltél valakit, elszántan üldözöd, amíg az ágyadba nem csábítod. Legjobb szexpartnerek: Ikrek, Rák, Skorpió, Halak. Amit kedvelsz: illatos masszázsolajak, serkentő krémek és a vibrátor.

Nyilas nő: Szeretsz a szabadban szeretkezni – megőrülsz a sátorozásért, a táborozásért, vagy a tengerpartért. Élvezed a szexet, de nem szereted túlságosan elnyújtani az előjátékot, minél hamarabb a tárgyra akarsz térni. Szereted addig heccelni a partnered, amíg el nem veszíti az önuralmát. Nem zavar, ha a párod túl gyorsan elmegy  nagylelkű és elfogadó szerető vagy. Legjobb szexpartnerek. Oroszlán, Mérleg és Vízöntő. Szexuális kelléktáradból nem hiányozhatnak a cipők, a kesztyűk és egyéb kiegészítők!

Bak nő: Nem kell túl sok előjáték – a nulláról egy szempillantás alatt eljutsz a csúcsra. Nem érdekelnek különösebben az egzotikus variációk, inkább az erőre gerjedsz. Szereted, ha te irányíthatsz, szeretsz lovagolni a férfin, te diktálod a ritmust, és pontosan tudod, hogy ez így jó neked. Ha belejössz és ráérzel a ritmusra a szerelem igazi hajszává válik, melynek fődíja az orgazmus. Képes vagy rá egymás után többször is egy aktus során. Karmolós és sikoltozós típus vagy. Legjobb szexpartnerek: Bika, Skorpió és Halak.

Vízöntő nő: Lassú kezdő vagy, idealizálod a szerelmet és mindent hangsúlyt a gyengédségre helyezel. Aztán amikor felébredsz, mindent bevállalsz! Nagyon jó a képzelőerőd és szívesen próbálsz ki új dolgokat. Nincs olyan szexuális praktika, amit ne tapasztalnál meg szívesen. Minden, ami a gyönyörötöket növelheti, érdemes a kipróbálásra. Legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Mérleg, Nyilas és a Vízöntő. Kedven szexuális pozitúrák: állva, és vízben.

Halak nő: Mindig a megfelelő lépést teszed, a megfelelő dolgokat mondod, és megfelelő környezetet teremtesz. Szexuális szempontból elég liberális felfogású vagy, az erotika tárházának széles skáláját kedveled. Ha párod fantáziái megegyeznek a tiéddel, az aktus igen forróvá válhat. Csak ritkán mondasz nemet bármire, amit a szerelmed javasol! Kedvenc helyeid. A vízágyban, vagy a forró kádban. Legjobb szexpartnerek: Rák, Skorpió, Bak, Halak.[/sociallocker]