Elcsábították a Télapót! Te kivel töltöd a Karácsonyt? :) Karácsonyi Csábítási Tipp Neked! Témakör: Csábítási Tippek

 

Használd ki a karácsonyi tömeget!

Ilyenkor lehet a legjobban csábítani! Sokan utálnak ilyenkor az utcára menni, de Te ne tartozz közéjük! A FEROMON X feromon Parfüm még ilyen helyzetben is tud csábítani! Sőt! Mutatunk egy tippet, amivel a Parfüm használatakor a karácsonyi tömegben is garantált a siker!

Sok jó ember kishelyen is elfér – szokták mondani. Akkor miért ne használjuk ki a karácsonyi tömeget, hogy elcsábítsunk valakit és ne töltsük egyedül az ünnepeket? Olyan helyeket kell találnunk, ahol az emberek sokan vannak egy helyen, így megadni az esélyt a FEROMON X parfümnek, hogy bevethesse magát, és magunknak, hogy végre boldogok legyünk.

Mik ezek a helyek? Például:

– Bevásárlóközpontok
– Szupermarketek
– Karácsonyi vásárok
– Tömegközlekedés

Néhány tipp a csábításra a bevásárlóközpontban:

Karácsonyi csábítási tippek feromon parfümmel

Szólítsd meg a kiszemelted egy bolt keresésével kapcsolatban. Ha tudja merre van, akkor kérd meg, hogy kísérjen el, s közben tudsz vele beszélgetni. Ha nem tudja merre van, akkor kérd meg, hogy segítsen megkeresni. Miután közösen megtaláltátok az üzletet, kérdezd meg tőle, hogy segítene-e választani valamit a boltban, majd mikor végeztetek cserébe hívd meg egy cappuccino-ra. Ne felejtsd el magadra fújni a kedvenc FEROMON X parfümöd, hogy biztosan levedd a lábáról a kiszemelted!

Próbáld ki ezt a tippet, garantáltan nem fogsz csalódni! Ha netán nem lenne FEROMON X Parfümöd, akkor rendeld meg most, csak 9.990 Ft, ingyen szállítás másnapra.

Így biztosan nem maradsz le semmiről.