Túlélési tippek Valentin napra egyedülállóknak Témakör: Csábítási Tippek

Most megmutatjuk hogyan éld túl a szerelmesek napját anélkül hogy depresszióba esnél!

Túlélési tippek Valentin napra egyedülállóknak:

1. Csak azért mert még nem találtad meg életed szerelmét , nem jelenti azt hogy egyedül vagy. Hívd fel egyedülálló ismerőseid , ne hagyd hogy otthon üljenek ők sem egymagukban. Szervezzetek közösen programot, lehet az akár bowling, egy közös éneklés egy karakoke bárban. Fontos hogy mozdulj ki otthonról sok sorstársaddal találkozhatsz és kitudja talán a szomszédos bowling pályán épp életed szerelme gurít!

2. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem…[sociallocker id=508] tudsz kimozdulni Ámor napján akkor se keseredj el, vedd elő kedvenc vígjátékaid , helyezkedj el kényelmesen, a kedvenc csokid mellett garantáltan jó hangulatban telik az este!

3. Szervezz Valentin napi Titkos Hódolók ajándékozást. Hívd fel az ismerőseid, barátaid vond be őket is. Mond el nekik az ötleted, szervezzétek meg hogy mindenki eljuttat kiszemeltjének egy apróságot, egy jelképet lehet ez egy csoki, virág , bármi ami felkeltheti a kiválasztott érdeklődését.

4. Ünnepeld magad! Ajándékozd meg tested-lelked egy kényeztető nappal, lehet ez akár egy új frizura, egy masszázs , vagy egy új ruha ! A fontos az hogy leld benne örömöd, váltsd valóra azt amit régóta sajnáltál magadra!

5. Ha nem szeretnéd a következő Valentin napot is egyedül tölteni, akkor tegyél ellene. Válassz hozzád illő FEROMONX feromonos parfümöt és csábításra fel![/sociallocker]