Tippek hogyan légy ellenállhatatlan! Témakör: Csábítási Tippek

Mindenki arról álmodik hogy csábító és visszautasíthatatlan legyen, olyan aki mindenkit megkaphat! A feromon parfüm segítségével ez is lehetséges!
Elmondjuk, Te hogyan légy ellenállhatatlan!

Lássuk hogyan kezdjünk neki:

1. Kisugárzás:
Az első és a legfontosabb, hogy minden fejben dől el , ezért akár testesebb vagy akár ducibb, vagy akár túl vékony testalkattal rendelkezünk, fogadjuk el magunkat!  Ez kihat a kisugárzásodra, ami hatalmas vonzerővel hat a körülöttünk lévőkre!
Szeresd önmagad!

2. Légy komfortos:
Nem csak a külső számít, szoktuk hangoztatni, így van ez a ruházatban is. Mielőtt elindulsz otthonról, ne csak kívül de a ruha alatt is legyél rendezett. Lehet ez akár a kedvenc fehérnemű alsód vagy a frissen epilált testrészeid. Fontos hogy jól érezd magad a bőrödben és ne feszengj, ne húzogasd kényes testrészeidre zavartan a ruhádat.  Kerüld a frusztrációt!

3. Érzékek:
Használj parfümöt minden alkalommal. Csábító ereje és figyelemfelkeltő hatása van. Te is felkaptad már a fejed egy kellemes illatra, míg elment valaki melletted az utcán?

4. Nyitottság:
Légy kedves, légy nyitott az emberekre a környezetedben. Egy kedves gesztus, egy mosoly, egy kedves pillantás, egy segítő mozdulat, és hidd el az emberek is sokkal nyitottabbak lesznek feléd. Amellett hogy az önbizalmadnak is jót tesz a kellemes környezet, bármikor szembe jöhet veled az aki rabul ejti a szívedet.