Az ismerkedés alapjai! Induljon a tavaszi csábítási hadjárat Témakör: Csábítási Tippek

Az ismerkedés kezdeti lépései:

Mindenki hosszú és boldog párkapcsolatra vágyik, egy olyan személyre, akinek ő a legfontosabb és az egyetlen. A jó idő közeledtével most több lehetőségünk van az ismerkedésre, de hogyan is tegyük meg az ismerkedés kezdeti lépései-t, min változtassunk?!

Nézzük:

1.  Tanulj meg önmagadért tenni, és önmagadért döntéseket hozni! Sokszor a döntéseinket mások hozzák meg helyettünk vagy épp más ember befolyásolása alatt hozunk meg egy elhatározást. Vedd kezedbe a saját életed irányítását, és hozz számodra megfelelő döntéseket, nézd a saját érdekeid!

2. Változz meg önmagadért! Frissítsd fel a személyiséged! Változtass meg magadon valamit, amire már régóta vágytál! Nézz új szemszögből a világra! Dolgozd fel régi sérelmeidet! A változáshoz idő kell, légy magadhoz türelemmel!

3. Légy önmagad: senki nem szereti a felszínes dolgokat, a nagyképű és lenéző viselkedést és a megkülönböztetett viselkedést! Légy nyitott az emberekkel, kedves gesztusok, apró figyelmességek és sok mosoly!

4. Őszinteség: A legkevésbé szorul, magyarázatra úgy gondolom! Hazudtak már neked? Milyen hatással volt Rád, amikor szembesültél az igazsággal? Igen, senkinek nem esik, jól ha nem az igazságot mondják neki! Épp ezért Te kerüld el a hazudást! Bókolj! Dicsérd meg! Könnyebben célba érsz!