Néhány egyszerű trükk, amivel bárkit levehetsz a lábáról! Témakör: Csábítási Tippek

Először is hidd el:  Bárkit levehetsz a lábáról!

Az egyszerű hétköznapokban egyszerűbb csábítani, itt a jó idő, a napsütés, kiváló alkalom az ismerkedésre. Az emberek közvetlenebbek, barátságosabbak és persze nyitottabbak. De mit tegyünk, hogy még gördülékenyebben menjen az ismerkedés? Fontos, hogy tudd bárkit levehetsz a lábáról:

Kövesd az alábbi tippeket:

1. Fejleszd az önbizalmad:

Önbizalom nélkül nincs kisugárzás, kisugárzás nélkül nincs bátorság, bátorság nélkül pedig nincs sikerélmény! Fejleszd az önbizalmad, kerülj harmóniába önmagaddal. Légy jóban a testeddel, ha pedig elégedetlen vagy akkor változtass. A külső mellett ne hanyagold el a belsődet sem, törekedj arra, hogy jobb ember legyél.  Légy pozitív!

2. Szexi kisugárzás:
Mosolyogj sokat, nevess nagyokat. Figyelj a testtartásodra és a gesztusaidra. Apró jelek lehetnek, ami sokat elárulhatnak a téged figyelő kíváncsi szempárnak.

3. Ápoltság:
Különösen fontos az ápolt kéz és a láb. Ezek lehetnek az első dolgok, amiket megtekintünk egymáson. Elsőre lehet vonzó vagy éppen taszító az adott estrész látványa.
A káros UV sugarak hatása mára már köztudottan elterjedt információ az emberek között. Mégis törekedj az egészségesen napbarnított természetes bőrre.

4. Minden alkalommal használd a FEROMONX feromonos parfümjeit!Testünk feromonokat termel, de a mai felgyorsult világban,már kisebb százalékban található meg a szervezetünkben.