Vajon a nők tényleg a pénzes pasikra buknak? Témakör: Csajozási Tippek

Mi kell a nőnek? Pénzes pasik?

Eléggé elterjedt nézet, hogy a lányoknak a pénzes pasik kellenek. Vajon tényleg így van? Talán így volt több évtizeddel ezelőtt. de nem most! Ez, ahogyan sok minden, régre, a gyökerekre vezethető vissza. Hogyan volt ez régen?
A nőknek nem voltak jogaik, otthon voltak, kisbabát szültek, gyereket neveltek és ugye a férfi volt a családfenntartó. Ennek alapján már látszik is, hogy az a férfi volt a jobb férj és családapa, akinek rendesen volt kereset, akinek volt pénze, aki tisztességesen el tudta tartani a családját. Az idők változtak és ezzel együtt a nők is.

Tények és tévhitek:

Első körben leszögezném, hogy mai napig akadnak még olyan lányok és szerintem mindig is lesznek ilyenek, akiknek nem életcéljuk az, hogy önfenntartóak legyenek, akiknek a jó megjelenésen kívül nem sok minden fontos létezik az életükben. Ők azok, akik a mai napig a pénzes pasikat keresik és ők azok, akik a “gazdag menő” csávó BMW-jében az anyós ülésen “díszként” megjelennek és soha életükben nem dolgoznak, egyszerűen kitartott nők maradnak.

Tegyük fel, hogy Te nem egy díszt keresel, hanem partnert magad mellé:

Manapság a nők élete is sokkal többről szól, mint gyereket szülni és nevelni, kitartatni magukat. Manapság vannak jogaik, a nők dolgozhatnak és a nőknek sem szégyen már, hanem szinte elvárás az anyagi függetlenség, az önálló élet megteremtése. A mai világban a nők már sokkal hamarabb “hajtanak” arra, hogy megteremtsék maguknak, ami kell, mintsem arra, hogy egy pénzes pasit fogjanak ki maguknak. Nem kell már attól tartania egyetlen férfinak sem, [sociallocker id=508]hogy nem gazdag, nem sportkocsival jár, akkor már nem is kell a nőknek. Sokkal többet ér egy jó diploma, a kellemes intelligencia, jó megjelenés és a kifinomult humorérzék. Na ezek az igazi erények, amelyeket a nők keresnek és nem a pénz.

Ne a pénzed villogtasd, hanem az eszed és a jó megjelenésed, azt hogy még benned megmaradt egy kis lovagiasság, az, amely már olyan sok pasiból eltűnt mára.
Egyet se keseregj, hogyha nincs nagy házad, szép kocsid, csak arra hajts, hogy önfenntartó légy, határozott és független! Ez már elég a nőknek és elég lehet a kezdethez!
Amelyik nő az anyagi javaidat keres, nézi, nem kell hosszú távra tervezned. Eltölthetsz vele boldog perceket, órákat, de valószínű  hogy nem ő lesz életed párja akivel együtt maradtok jóban rosszban.
Egy lovagias és romantikus férfi mindig többre fogja vinni az életben a nőknél, mint egy anyagias nagyképűséggel hódítani akaró férfi. Ne keseredj el ha nem duzzad a bankszámlád a forintoktól. Légy tiszta és becsületes, hisz a mesékben is mindig a szegény, de tiszta királyfi jut célba.[/sociallocker]