Mit csinálj, ha az utcán pillantod meg álmaid nőjét? Témakör: Csajozási Tippek

Váratlan szituáció: az utcán pillantod meg álmaid nőjét?

A mai rohanó világban nem sok alkalom adódik az ismerkedésre, főleg ha nem vagy egy nagy parti arc, aki minden buliban ott van.
De mi történik akkor, ha az utcán pillantod meg álmaid nőjét? Egy csinos nőre kapod fel a fejed és tudod, hogy cselekedned kell, ha még látni szeretnéd őt valaha?

De mégis hogyan?

Először is legyünk vele tisztában, hogy lehet, éppen siet valahova, vagyis az is lehet, hogy már foglalt, mert ugye nincs a homlokára írva. De akár meg is ijedhetnek a gesztusodtól, hisz a mai világban sok a zaklató és fura fazon.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy add fel, vagy elbátortalanodj. Ellenkezőleg!
Ha az utcán sétál akkor valószínű a közelben van dolga, ha mégsem így lenne akkor buszon ülne, vagy kocsiban. Semmiképp ne szólítsd le, hisz biztosan célja van és feltartanád, az pedig nem keltene benne pozitív élményt.
Célratörőbb, ha a nyomába eredsz feltűnés nélkül és megnézed hova igyekszik.
Ameddig “követed” jobban szemügyre veheted, feltűnés nélkül.

Fontos! [sociallocker id=508]Minden feltűnés nélkül kövesd, ne a krimi filmekből vett bokorból leskelődős módszerrel. Vegyülj el az emberek között. Észrevétlenül és megfontoltan cselekedj.
Ha a hölgy megérkezik célpontjához 2 féle szituáció is fenn állhat:

1.Barátjához sietett!
Fontos hogy ezen a ponton ne keseredj el, legalább pontosan tudod mi a helyzet, és nem keveredtél kínos beszélgetésbe, ha leszólítottad volna!
Fogd fel kellemes sétaként a dolgot és várd, amíg újra megtetszik valaki első látásra!

2.Barátnőjével, szülővel, szomszéddal találkozik!
Ez az! Fél siker!
Ha a barátnőjével vagy bármilyen nemű láthatóan jó barát státuszt betöltő személyhez sietett akkor már nyert ügyed van.
Nem fognak az utcán ácsorogni, hanem beülnek valahova beszélgetni a régen várt találkozás örömére!
Nézd meg hova mennek és ülj be Te is egy italra.

Olyan helyet válassz, ahol fel tudod vele venni a szemkontaktust. Csábíts a mosolyoddal, a pillantásoddal vagy épp a bugyi szaggató nézéseddel.
Egy italt is küldhetsz nekik, felhívva az érdeklődést magadra.
Itt rögtön adódik egy alkalom, hogy a csaj felálljon, és oda menjen, hogy megköszönje neked, megkérdezze miért küldted?! Itt neked semmi dolgod nincs közölni vele, hogy szimpátia útján nyerte el az italt. Ha pedig kölcsönös a szimpátia, akkor megkérdezheted, mikor tudnátok nyugodt körülmények között beszélgetni. Sínen van az ügy!

Ha nem megy oda hozzád és köszöni, meg akkor se búslakodj! A Te kezedbe van még mindig az irányítás! 10 perc eltelte után, nyugodtan oda mehetsz hozzájuk megkérdezni, hogy jól választottál e , ízlett nekik az ital?!
Egy kellemes beszélgetés kezdete lehet, ahol két legyet üthetsz egy csapásra, hisz megismerheted az ismerősét is. Fontos, hogy a párbeszéd folyamán érdeklődőbb magatartást mutass a kiszemelt hölgy iránt.
Légy úriember minden helyzetben.[/sociallocker]